Връзката между жена Овен и мъж Телец

Връзката между жена Овен и мъж Телец

За Овена любовта е търсенето, което трябва да приключи с откриването на простодушен пристан на успокоение и преданост. Докато развитието на душата на Телеца показва, че силната любов е жадувана и се оценява винаги високо, когато се съзре в очите на любимия човек. Представителите на тази зодия вярват, че каквото дават в една връзка, това и ще получат.

Когато между Овен и Телец припламнат искрите на привличането, Овенът желае незабавно да получи удовлетворение в любовта, а Телецът приема всичко да се случва по-бавно, за да се даде възможност за взаимно опознаване.

Преизпълнена с много креативна енергия, възхитителна усмивка и страстни идеи жената Овен с изключително внимание подбира на кои социалните събирания да присъства. Младоликото й излъчване и увереност засенчват останалите жени в нейното обкръжение.

В същото време тя има нетърпелив характер и безгрижно отношение, което може да доведе до спънки и конфликтни ситуации при общуване.

Почти никога не организира, не преосмисля какво следва да каже, чието й качество говори, че двуличието е нещо твърде чуждо в откритото й поведението.

Жената Овен говори това, което мисли, както когато има да каже нещо относно професионални проблеми, така и когато трябва да ги разреши на лично ниво.

Когато е влюбена, тя е изключително страстна любовница с изгарящ интерес към всеки аспект от живота на своя любим. Но страстта й може да се прояви и със знаците на ревността и манията. Особено чувствителна и ранима е, когато не откликват на изразените й чувства.

Елегантният епикуреец- мъжът Телец, е изпълнен с морална и емоционална смелост и има едно впечатляващо самообладание.

Той почти винаги се оказва фантастичен гастроном, който с лекота приготовлява вкусни ястия, без да смята това за досадно задължение. Има силно търпение и благоразположение да се справя с проблемите около себе си.

Неговият дом винаги е подреден изкусно и с подчертана изисканост. В същото време той е също така достатъчно умен, прозорлив и опитен, за да говори свободно на всякакви интелектуални теми и да преследва собственото си развитие в кариерата.

Мъжът Телец обича с решителност, с готовност да прави много отстъпки и се придържа към вече започната връзка до последния възможен миг с цялата си присъща честност. Но не винаги неговите виждания могат да съвпаднат със разноликите и по-темпераментни стъпки в любовта на жената Овен, което може да доведе до скандални противоречия.

В любовта със спокойствието, което излъчва мъжът Телец, жената Овен може да получи усещането за стабилност в живота си. Освен това, той винаги иска да съзре истински достойния човек и е горд, когато сметне, че го е открил.

Мъжът Телец не се свени да изразява гласно, че любимата му е неповторима личност и допуска понякога да бъде водеща в някои аспекти на живота, включително и в любовта им.

Нейните парфюми с екзотичен аромат и осезаемо женствено поведение поддържат духа на мъжа до нея окрилен и омагьосан в светли дни на разбирателство, а търпението й и фактът, че е добра слушателка привнася успокояване на понякога разколебания мъж Телец.

Миролюбив и безконфликтен по природа мъжът Телец търси хармония в заобикалящата го среда, но това също така може да го направи муден и малко монотонен според околните.

Понякога неговата упоритост или непукизъм могат да предизвикат ненужни разпри, тъй като по-бързо реагиращата жена Овен се дразни от непоколебимостта у другите, както и от липсата на желание да се коментират текущи и злободневни проблеми, свързани с обществото, политиката, спорта и др- неща, които биха могли да развълнуват Телеца само в определени моменти.

Ако се търси мъж-алфа, който може да уважава жената Овен заради интелекта и борбеността й, тогава определено това трябва да бъде мъжът Телец.

Той ще съумее да й предостави комфорт и да я обича страстно. Има моралната сила, воля и желание да бъде на страната на любимата жена през всички възходи и падения и се бори вдъхновено за правата й, дори да няма пълно основание за това.

Мъжът Телец винаги е готов да сподели това, което има с жената Овен- той е щедър, отговорен и отзивчив, но тя не бива да се намесва или дълго да го поучава какви да бъдат решенията му.

Просто трябва да бъде на негова страна винаги и да се наслаждава на позицията си: най-важният човек в живота му.

Проявата на упоритост и сблъсъците на силната воля са повече от вероятни в почти безметежното щастие на мъжа Телец и жената Овен. Ако жената прояви по-често търпение, но и се въздържи от прекалена си взискателност, то тези конфликти могат значително да намалеят.

Когато между тези два знака възникне съдбоносно всепоглъщащата любов, връзката им може да трае вечно, независимо от техните различия като темперамент и виждания.

Мъжът Телец винаги може да очарова жената Овен със своите простодушни, непохватни, но искрени жестове на внимание, а тя да му отдаде огромната си преданост, която да му напомни за грижите на майка му в детството си.

Тя го прави по-находчив и предприемчив човек, а той нея- по-изискана и търпелива.

Неговата мъжка природа и нейната женска природа се съчетават идеално. Чистотата и искреността на емоциите у тях създават цял осмислен свят на състрадание, където двамата губят представа за времето и заобикалящата ги реалност.

Физическата интимност между мъжа Телец и жената Овен е изпълнена с чувство за преданост и емоционалност.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 6
3 9
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lina Witt
Lina Witt
12.08.2013 21:51
Напълно съм съгласна с написаното, ние с моят мъж-телец се разбираме страхотно...е не минава без семейни спорове, но определено сдобряванията си струват.
20
0