ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Телец и мъж Скорпион

Връзката между жена Телец и мъж Скорпион

Връзката между жена Телец и мъж Скорпион

Когато жената Телец и мъжът Скорпион са привлечени силно един от друг, неминуемо се появява желание да се ангажират и да задълбочат отношенията си.

Това е сексуално интензивно и магнитно партньорство, което има ярки проблясъци, които ни най-малко не са мигновени, когато двамата имат достатъчно време да се опознаят.

Ако жената Телец и мъжът Скорпион успеят да извяват способността да "изминат разстоянието, което ги отдалечава", и да проявяват взаимно уважение, е много вероятно да имат по-дълготрайна връзка.

Връзката между жена Телец и мъж Скорпион

Един мъж от зодия Скорпион е изключително проницателен има почти свръхсензорна, необичайна способност да разбира фундаментално причините и скритите мотиви на другите.

Това го прави по-информиран и изключително подготвен за приемането на предизвикателствата на широк спектър от ситуации.

Той е човек, който има високи очаквания към себе си и другите и използва своята емоционална интелигентност за добри цели.

Определено има репутация на подозрителен и отмъстителен, но тези недостатъци се проявяват просто когато е настъпил крайният предел на търпението му и реално се намира в много сложен и обсипан с изпитания период от живота си.

В една емоционална връзка мъжът Скорпион е много грижовен и инстинктивно покровителстващ партньор, който винаги стои пред дамата на сърцето си, за да я придържа в безопасност от всички житейски проблеми.

Жената Телец е много разумна, земна и трудолюбива във всичко, което прави.

Тя не е склонна да взима импулсивни решения, а се вглежда далеч напред, за да прави методично планове преди да се реши да предприеме, каквото и да било.

Може да изглежда срамежлива след първите няколко срещи, но е възможно и бързо да се разнежи и да скъси дистанцията, ако забележи насреща забавен и остроумен събеседник.

В една връзка жената Телец е много предана и вярна любовница, която създава топъл уют и винаги може да подаде ръка на мъжа до себе си, за да се изправят заедно в битките, които му предстоят. Тя има много романтичен, премерен и добър подход в любовния живот, което прави връзката по-спокойна и дълготрайна.

Тъй като чувствителната жена Телец се привлича силно от хипнотичните припламвания в очите на човека до себе си, мъжът Скорпион е възможно бързо да я покори с неустоимия си загадъчен поглед.

Въпреки че в началото на отношенията им тя може да чувства, че би било рисковано и непредвидимо едно нейно увличане по такъв мъж, на който няма да може да устои впоследствие, съблазнителните му качества, в крайна сметка, биха я спечелили.

Тя прави голямо впечатление на мъжа Скорпион, който търси жена със захарно-сладникаво покритие и ведър характер, но с твърдост и решителност на волята. Жената Телец знае как да показва своето уважение към него, да зачита мнението му и да го обича така, че да има хармонични отношения с него.

Тя се старае, когато е силно влюбена, да даде най-доброто от себе си, както на емоционално ниво в любовта, така и на физическо. Може да му се хареса с кулинарните си умения и вкусно приготвена храна, което да направи лично и за много кратко време.

Жената Телец е достатъчно интелигентна, за да знае как да го подкрепя в трудни моменти и да поддържа духа му, когато е необходимо с цялата си присъща борбеност и неотклонност при отстояване на правото си.

Един мъж Скорпион, когато се влюбва в жена Телец, обожава любимата си като богиня. Той долавя с невероятната си интуиция и тънко чувство как да я обича и с какво ще я зарадва.

Никога не трябва да се допуска да бъде забравено обаче, че той е мъжът в отношенията им!

Това понякога не се разбира правилно от жената Телец, която обича да налага мнението си, особено когато се отнася за идеи, към които с присъщата си вярност, е силно привързана.

Мъжът Скорпион е страстен, всеотдаен и умел партньор в секса и се съобразява какво би се харесало на жената до него. Той може да накара жената Телец да се почувства специално по начин, по който никой друг мъж не би успял да се досети, а също и да я обсипе с много глезотии; с вкусна, екзотична и интересна храна.

Мъжът Скорпион определено има силно отношение към музиката и с творческия си поглед върху живота може да й направи серенада, което да я накара да полети от умиление.

Той е като самодостатъчна и горда планина, запазвайки се недокоснат и недостижим от всички проблеми, обществени злини и катаклизми.

Въпреки че мъжът Скорпион е подозрителен, и понякога прекалено пристрастен, проявата на искрена любов, грижи, домашен уют и непретенциозност са качества, които могат да му бъдат приписани.

Любовта, която се излива във връзката на Телеца жена и мъжа Скорпион, ги обвързва за дълго време. Когато двамата станат сексуално интимни, могат да проявяват склонност към властност и надмощие във взаимоотношенията, но това е възможно и да ги накара да се чувстват още по-привлечени един към друг, защото е знак, че никога няма да загубят интерес от липсата на разтърсвания и полезно напрежение.

Упоритостта на жената Телец се стопява или омекотява, увлечена от представата за осъществения мечтан романс, който може да е много страстен и всепоглъщащ с мъж от зодия Скорпион.

Ревността и подозрителността му се претворяват в преданост и лоялност към любимата Телец. Дълбоката любов, която може да предизвиква съприкосновението на душите на тези два знака, отстранява всички различия и ги прави истински посветени един на друг.

Комбинацията от елемента вода и земя в зодиака е един от най-добрите, както в емоционален, така и в сексуален аспект. И жената Телец и мъжът Скорпион имат силни желания и се нуждаят от активен и стимулиращ сексуален живот, за да изразят напълно любовта си и за да се чувстват харесвани и уверени в себе си.

Техният подход към секса се различава по няколко основни начина. Жената Телец, въпреки романтичната й същност, е силно физически възбудима и земна и достига до удовлетворение главно чрез своите пет сетива.

Мъжът Скорпион приема нещата по точно обратния начин. За него сексът е метафизичен опит, който го отвежда до по-високо духовно ниво.

Дори когато нещата се объркват и се получават между тях недоразумения, могат да преодолеят проблемите си с проява на търпение от страна на жената Телец и с проява на грижовност от страна на мъжа Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 8
3 7
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати