Връзката между жена Лъв и мъж Рак

Връзката между жена Лъв и мъж Рак

Флиртуващата жена Лъв носи купона вътре в себе си – обича шумните места, обича да й бъде интересно в отношенията с хората, доста често обича и да лети в облаците. Затова пък мъжът Рак е доста земен, уравновесен човек, на моменти повече, отколкото на жената Лъв ѝ се иска, но той е човекът, който може да помогне на половинката си да слезе от облаците, на които се е качила.

Мъжете Рак обичат да бъдат обвързани. При всяка тяхна връзка изглежда сякаш цял живот са чакали точно тези взаимоотношения и обичат да бъдат в сериозна и дълга връзка. Жената Лъв не е привърженик на сериозните връзки или по-скоро не ги търси – не започва връзка с мисълта „Тази е последната! ”.

Мъжът Рак често пъти е доста ревнив, което в комбинация с жена Лъв може да създаде сериозни проблеми и на двамата. Флиртуващата натура на жената Лъв не й позволява да спре да се закача с околните, тоест не го прави умишлено и поради тази причина не смята, че това е проблем. От другата страна е застанал мъжът Рак, който не може да понесе мисълта, че собствената му половинка се забавлява по този начин и че го прави неволно.

Жената Лъв не отстъпва на мъжа Рак по отношение на ревността. Често пъти „флиртаджийският” характер на представителките на „котешката” зодия е съчетан и с доста силна ревност по отношение на техните половинки, която може да достигне ниво на собственическо отношение.

Мъжът Рак не трябва да предизвиква ревността на нежната си половинка, защото рискува да бъде следен на всяка крачка. От друга страна една ревнива ситуация може да накара и двамата да преразгледат поведението си, но не се надявайте Лъвицата да отстъпи – по-вероятно е това да направи Рака.

Лъвиците обичат да бъдат сваляни – това е единственото, което може да помогне на Рака – да не забравя каква жена има до себе си и да я покорява почти постоянно. При повечето връзки флиртът свършва веднага след началото на връзката. Ако мъжът Рак се научи да флиртува с половинката си и след това, тя може и да пренасочи любовчийската си природа към своята половинка.

От друга страна чувствителният Рак обича някой да се грижи за него и да проявява истинско внимание. Жените Лъв не винаги са готови да сложат някой друг в центъра на вниманието, освен себе си. За техния свят жените Лъв са абсолютен център и почти никога не са съгласни да делят мястото с някого.

За да просъществува подобна връзка, трябват доста големи компромиси и напасване на характерите.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 6
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Силвана
Силвана
08.09.2013 21:49
Това 100% описва сегашната ми връзка.
Трудно напасват характерите, дори понякога е невъзможно, и връзката бързо приключва.
4
2
пла
пла
10.03.2014 01:56
И при мен описва всичко на 100%, при нас не знам защо, но се получава доста добре, по принцип съм си дива и не давам да ме "покоряват", но този мъж просто ме разтапя с поглед и съм готова на всичко. Заедно сме вече 2 години, а сякаш беше вчера когато се видяхме за 1 път.Надявам се да успеем да съхраним всичко, което имаме, защото е прекрасно!
13
1
Маринка 1999
Маринка 1999
09.07.2013 04:31
Да бе Той ще ме задушава, а аз ще го търпя, абе ,тия хора да не са се побъркали :D :D :D Боже...колко наивни хора има!!!!
4
4
мира
мира
08.06.2012 17:27
вижте това
4
1