Как да впечатлим силния мъж

Как да впечатлим силния мъж

Преди всичко не е ясна идеята защо дамите трябва да впечатляват по някакъв различен начин мъжете, пък особено силните мъже. Но има няколко трика, които всяка жена знае и употребява, когато ходи на среща с мъж.

Не е доказано също, че те обръщат внимание на тези неща, но ако направите обратното на нашите предложения, със сигурност ще ви забележат. За какво става дума?

Всъщност всяка жена, която ходи по срещи, знае няколко основни правила, които трябва да изпълни, за да направи добро впечатление на мъжа.

Тези правила издават по-скоро вас самата, истинската ви същност, отколкото да ви представят като нещо, което не сте и да правят някакво изкуствено впечатление.

1. Много важно е да сте естествена, непринудена и себе си. Всяка друга поза ще си проличи, а и един истински мъж няма да се впечатли от пози и настроения.

2. Усмихвайте се – ще спечелите мъжа, колкото и силен и мъжествен да е той. Усмивката винаги краси човека и го прави да изглежда по-уверен и по-сигурен в себе си. А това са качества, които мъжете харесват. Не бъркайте, разбира се, уверена със самоуверена.

Как да впечатлим силния мъж

3. Не се гримирайте прекалено. Мъжете, колкото и силни да са те, истински се плашат от жена, която се е „нарисувала”. Не знаят какво точно да направят. Ако поискат да ви целунат, не са много убедени как точно да е случи това без тази маска да се озове и по тяхното лице.

Използвайте лек и семпъл грим, с който просто да подчертаете очите си и да „скриете” някое петънце.

Ако бъдете себе си и изглеждате себе си, непременно ще направите впечатление на истинския силен мъж. Спокойствието и увереността винаги са се харесвали на мъжете.

Силният мъж знае, че е желан и заглеждан. Знае, че жените си мечтаят за него и го искат. Поради тази причина е и доста самоуверен в сравнение с останалите индивиди от мъжкия пол.

Една дама трябва да остави мъжът да я впечатлява и покорява. Вие трябва единствено да се оставите в магията на свалката, без да се преструвате и превръщате в нещо или някого, който не сте.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати