Пет идеи за екстравагантни подаръци

Пет идеи за екстравагантни подаръци

Вероятно на всеки от вас се е случвало да не знае какво точно да подари на любим човек за някакъв повод. Възможно е да се познавате от много години и вече да сте се изчерпали от към идеи, а има и такива ситуации, в които просто не знаеш какво да купиш, не можеш да прецениш дали човекът ще се зарадва.

В такива сложни житейски ситуации на помощ идват екстравагантните идеи – няма никакъв шанс някой друг да подари сходен подарък, от онези които ви предлагаме, а и колкото и да е претенциозен вашият човек тези наши предложение със сигурност ще го изненадат и до доста.

1. Ако човекът, на когото ще подарявате подарък, обича екстремните ситуации, можете да му подарите бънджи скок. Това изживяване е незабравимо, лудо и прекрасно. Никога няма да забрави вашия подарък и повода, за който сте му го поднесли.

Пет идеи за екстравагантни подаръци

2. Ако сте двойка, можете да заложите на полет с парапланер, но двамата заедно. Представете си какво ще е усещането да сте с любимия човек във въздуха и по този начин да отбележите ваша годишнина например.

3. Друг мил и до някаква степен романтичен подарък е фенерът с пожелание. Когато поздравявате някого за празника, често му пожелаваме – да се сбъднат всичките ти мечти. Е, това е чудесен начин да сбъднем (или поне да се опитаме) една мечта на празнуващия.

4. Ако празнуващият обича музиката и най-вече танците, можете да му поднесете курс по танци, естествено избрани от вас. Можете да запишете вашия приятел на народни танци, салса, фламенко, меренге, спортни – този подарък определено ще смае и празнуващия и гостите.

5. Забързаното ни ежедневие не ни позволява за миг да се отпуснем и да си починем дори за някакви важни поводи или може би трябва да кажем най-вече на важни поводи. Затова един масаж в спа център или някаква друга релаксираща процедура ще донесат едновременно много заряд и много спокойствие на този, чийто празник празнувате.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати