Какви жени носят дълбоко деколте

Дълбоко деколте

Дълбокото деколте винаги привлича мъжките-, пък и женските погледи, особено ако дамата е с по-пищни форми. Създаденото притеснение, че дълбокото деколте говори за фриволното поведение на дадена дама, пречи на много жени, които имат желание да го носят, но се интересуват от мнението на хората – може би доста "нездравословен" навик.

Мъжете не могат да приемат, че жената носи по-изрязано деколте, просто защото на нея ѝ допада, харесва се и смята, че й стои добре. Те смятат, че причината е винаги приковаване на техните погледи. С лекота можем да определим тази мисъл като доста себична, но пък никой не е идеален.

Можем ли да слагаме жените с големи деколтета под общ знаменател, като определяме какви са и защо го носят? Не би трябвало. Дори не би трябвало това да създава някакъв коментар по различен от този – просто дадена дама е решила така да се себеизрази.

Големият естествен бюст е дар от Богa във време, в което абитуриентки си слагат силиконови импланти, а „криенето” му би довело след себе си същите въпроси, както и това, че е изкаран на показ.

Според поредното британско изследване жените, които обичат да изглеждат по-предизвикателно и се обличат с големи деколтета и къси поли живеели по-дълго. Не е ясно колко е вярно изследването, но защо пък да се рискува?

Гърди

Голямото деколте носи на дамите много неща – успех в работата или пък симпатиите на всички, ако е излязла някъде с приятелки. Тази жена е винаги в центъра на вниманието и винаги е коментирана и забелязвана.

Сега след някое ново изследване само да не излезе, че в комбинация с къса пола, дамите, привърженички на дълбоките деколтета, ще живеят по-дълго от останалите жени.

Че представителките на нежния пол, които обичат да демонстрират по-голямата част от прелестите си, обичат и да са в центъра на вниманието, разговора, клюката, е неоспоримо. В повечето случаи дълбокото деколте отваря врати, а в съчетание с чаровна усмивка и остър ум - прави чудеса.

Единственият проблем в тази идилична картина може да е т.нар. женска завист, с която ние дамите сме пословични. Но дори и това, което би могло да разклати иначе чудесния и живот с голямо деколте, не е толкова фатално - завистта лесно се преодолява, като не се забелязва или пък с нея лесно се свиква.

Женската завист е точно толкова пословична, колкото големият бюст с подчертано деколте. Няма какво да си кривим душата - надарените жени са истински щастливки. Всичко е на тяхна страна, освен мнението, че са сложили деколтето, само защото нямат с какво друго да ни впечатлят.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
vPotresOtIzmisleniJurnalisti
vPotresOtIzmisleniJurnalisti
09.03.2014 07:13
В тази статия много думи, а нищо не е казано...
2
0
Размер D/E
Размер D/E
17.02.2014 13:57
Не съм чувала жена с бюст размер D или Е да има проблеми с гърба. Напротив, не се навежда, нито се изпъчва, стои нормално, защото не й се налага като на жени с малък или увиснал бюст. Единствения проблем е да намериш хубава кройка сутиен, който да не ти смачква и притиска хубавия бюст, само леко да го придържа в естествената му форма. Освен това на 50 и няколко години все още имам хубав голям бюст, а не лек намек за нещо, което е било. И не на последно място жената харесва себе си, ако е харесвана от човека до нея, точно както това важи и за мъжа.
2
2
Анелия
Анелия
30.08.2013 09:18
Дълбоко деколте при голям бюст съчетано с къса пола е проява на лош вкус и придава на жената доста лековат вид.
3
0
явертъ
явертъ
27.06.2013 17:41
моля ви събудете си от мокрите си сънища и престанете да пишете простотии!!!
1
0
жена
жена
12.06.2013 12:07
Притежателките на пищен бюст може и да предизвикват завист, но я ги попитайте как се носи това нещо. Защо нищо не казвате за болките в гърба?
0
1
жена
жена
12.03.2014 08:17
Аз съм с голям бюст и нямам проблеми с болки в гърба и не е чак толкова приятно лятото всеки да те заглежда дори и на родителските срещи на детето ти така че всичко е относително зависи от гледната точка.
2
1
Мариела
Мариела
12.06.2013 12:06
Нищо против късата пола и отвореното деколте,но да ги носят другите.Аз лично предпочитам средна дължина на полата,защото изразява моята същност.Смятам че облеклото е пряко свързано с душевното състояние и това ,което искаме да изкажем "без думи"...
1
0