Защо мъжете предпочитат жени тип Барби

Мацки тип Барби

Кое продава най-много в наши дни? Отговорът на този въпрос ще трябва да е сексът. Той толкова много продава, че напоследък съвсем сме се побъркали при това масово. Той влияе на всичко около нас включително и на избора ни за партньор.

Ще кажете – много ясно, че ще влияе и на това, та сексът е много важен в една връзка. Че е важен, важен е, но дали това е водещото.

Дали само и основно това има значение. Да не звучи твърде пуритански, но къде остават всички останали неща, които съпровождат една връзка? Има ли уважение, разбирателство, общи мечти и надежди?

Или това са неща, които в наши дни са не просто отживелица, а дори звучат нелепо и смешно.

И в крайна сметка защо жената тип Барби се харесва на мъжете толкова много – ами тя е секси.

Какво е жена тип Барби? Това би трябвало да е руса красавица с големи букли, с дълъг бедър, прекрасни сини очи с дълги черни мигли, перлено бяла усмивка и с възможно по-малко разсъждения в главата.

Красива руса жена

Барби, скъпи мъже, е красавица от пластмаса – без емоции, без чувства, без пулс. Жените не могат да бъдат Барби, тоест могат да бъдат, но за кратко. Едва ли някоя дама може да си позволи да бъде вечната реална и единствена кукличка, която предпочита да я смятат за хубава вещ, отколкото за каквото и да било друго.

Рано или късно нещата се променят. Красотата е преходна. Една жена може да изглежда добре на 20, 30, 50 години, без да бъде прототип на Барби. Ако мъжката представа за сексапил е Барби, а женската Кен, то тогава бихме имали сериозен проблем – всичко щяха да са самотни.

И за да се върнем от там, където започнахме – харесват ли мъжете жени тип Браби? Разбира се, че харесват, но в самото начало, докато илюзията, че тя няма нищо повече от двата си дълги крака и небесносини очи, изчезне.

Докато не забележи, че тя може и да мисли и да говори дори, пък току-виж се окаже, че и сърце има в гърдите си. Да слагаш в рамки жени, само защото имат сходни черти с някаква пластмасова кукла и да искаш те да бъдат нея е меко казано странно и такива мъже трябва да се събудят и да разберат, че ща намерят Барби, тогава когато жените намират своя Кен.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ффф
ффф
02.11.2013 01:10
Само като видя злобата, която излива Десито, ми става ясно, че независимо дали е красива или грозна, определено е комплексарка, а това вече е голям проблем за щастието в живота :)
3
0
Албена Зевли
Албена Зевли
26.10.2013 08:32
А аз като съм с сини очи и дълги крака,това прави ли ме Барби?Имам доста изразен характер ,сърдце,чувсва,емоции.Дори и да съм естествено руса имам мозък в главата си и се справям добре в живота........както и много други жени подобни на мен !
3
2
иф
иф
07.07.2013 18:45
до Десислава, не че статията става за нещо, но мила ти със сигурност си красива и не съдя по това, че защитаваш барбитата, а защото в статията не твърдят това, в което ги обвиняваш, просто чети баааавно да вникнеш в тая боза.
4
0
Десислава
Десислава
04.06.2013 11:56
По - глупава статия не бях чела. Тя е написана от грозна жена - комплексарка, която я е яд, че мъжете не и обръщат внимание. От статията се разбира,че красивите момичета са глупави, което не е така. Една дама може да бъде и умна, и красива. Има умни красиви момичета, а грозните ги е яд че не са красиви и нападат в друга сфера: в умствената, но не им се получава. Престанете с тази злоба срещу красивите момичета, защото се излагате.
6
6