Най-преданите зодии

зодия Рак

Най-преданите зодии са Раците, Телците и Рибите.

Представителите на зодия Рак са изключително привързани към своите приятели, интимен партньор и близки роднини. Трудно изживяват всяка раздяла или конфликтна ситуация, която ги раздалечава от онези, които обичат. За тях няма огромно значение какъв характер имат хората, с които са свикнали и приели в обкръжението си, след като веднъж са им станали близки.

Ракът би подкрепил всеки, който се нуждае от съдействие и помощ. Той дава лесно пари на заем. Прощава предателството и отново е готов да приеме безрезервно онзи, който не е оправдал доверието му първоначално.

Ако раците не се занимават с нещо, което да ангажира съзнанието им постоянно или ако нямат добре изявена позиция на професионалното поприще, могат да бъдат постоянно до своите най-близки и приятели - без проблем биха прекарвали часове наред с тях. Те са също толкова предани и в любовните отношения.

Много често представителите на зодия Рак остават свързани в брак или в дълготрайна връзка с първата си любов или имат особено сантиментален и силен спомен за нея. Това показва способността им да бъдат емоционално верни и последователни в чувствата си. Могат да изневерят, когато са дълго време постоянно пренебрегвани и когато не им е засвидетелствано желанието за партньорство и споделяне на общите семейни ангажименти - за техните деца или за техния дом.

зодия Телец

Телците са друга изключително предана и лоялна зодия. Те се придържат съм познатите устои, към традициите и сигурността. Ако някой е успял да се задържи в тяхното обкръжение, мисли и чувства повече от година и са имали поне малко лични срещи и разговори с него, то той се превръща в човек, от когото Телецът вече не би се отказал.

Телецът е силно привързваща се зодия и много ревнива. Дори да не обича вече някого, ако забележи, че го губи, по силата на желанието да задържи отношенията на позната плоскост и да не променя навиците си, той би се борил за него и може би отново ще бъде увлечен по него, независимо дали говорим за интимен партньор или приятел.

Просто Телецът не обича да губи, да се разделя, да бъде нараняван и е много чувствителен към всяка промяна в поведение на отсрещната страна. Той не може да отказва подкрепа и съдействие на своите приятели или любим човек. Това не му е присъщо.

Би направил всичко възможно, да за им даде това, от което имат нужда, особено когато са едни от най-близките му хора. Може да изиграе някакъв хитър номер по молба на близък приятел, да даде пари в заем, да стане поръчител или да защити колега в служебен спор.

зодия Риби

Рибите също са една лоялна зодия. Те не обичат промените и трудните житейски ситуации. Стремежите им са ориентирани към духовно сближаване и общение.

Когато открият човек, който да отговоря на техните изключително духовно, но в същото време и емоционално подплатени потребности, могат да бъдат негов верен спътник. Може би в началото показват, че искат да получат някакъв малък знак за взаимност и равнопоставеност, за да се отдадат изцяло, но все пак отличаващото ги качество е жертвоготовност.

При тях не е характерна предаността само към хора, които познават отдавна и към които са привързани по силата на навика и дълбоките чувства. Те биха помогнали, ако към тях се отнесат уважително, и на напълно непознати. Изневярата е не присъщо на духа им състояние. Когато обичат, е истински, всеотдайно, вярно и дори биха проявили ненужен нравствен стоицизъм във връзка, която би се сторила напълно провалена за други зодиакални знаци.

Към своите приятели са услужливи и бързо откликващи на нуждите им. За тях представлява по-малка трудност да споделят и парите си с тях, което за Телците, например, е далеч по-голямо изпитание. Раците никога не биха принуждавали настоятелно някой да им се издължи. Премълчават и продължават напред, въпреки обидата.

Рейтинг

5 43
4 47
3 19
2 12
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (37)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.05.2018 00:16
RAK: И аз съм рак..изтърпях много предателства. Но нито едно не успя да ме сломи като дух. За момента ми минава през акъла да си го върна, но после си викам, че с предателя, предател няма да ставам. Ако днес са ме предали, тези на които държа, утре и тях ще ги предадат ония, на които те държат. Защото човек не предава друг, когато мисли за него..едва ли ще ги заболи ако е от мен, щом са дръзнали да го направят! Затова оставям всичко в ръцете на другите! "Обичаните".. ;)
0
0
Аз
Аз
03.02.2016 21:14
Раците сме най-преданата зодия,но наранят ли ни сме готови на вендета. Неслучайно сме номер 1 по арести и убийства с особена жестокост. Общо взето ... силно обичаме,но и силно мразим. Освен,че сме най-преданата зодия,сме и най-честната. Затова и повечето хора не ни разбира и ни мислят за странници.
14
18
ппп
ппп
29.11.2015 09:08
верно че сме доверчиви раците но като рак наранят ли ме почуствам ли болка го връщам че да усети каква болка аз съм усетил
9
5
Ivcheto
Ivcheto
06.11.2015 03:19
naistina e taka za zodiq Rak az sum tazi zodiq absoliutno vqrno :)
6
4
Мария
Мария
19.07.2015 19:58
така сме раците
9
4
Силвана
Силвана
22.02.2015 23:54
Наистина това са те ...Раците
8
3