Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Mъжът Телец и жената Козирог ще се намерят в един миг на хармония и в крайна сметка ще споделят една дълготрайна връзка. Когато Бика и Козата се чувстват сигурни в присъствието на другия, ще споделят взаимно доверие и обич. На всички фронтове - финансови или романтични, емоционални или физически, те ще се допълват взаимно. Двойката ще се топли от силата на любовта, като винаги ще бъдат един зад друг.

Мъжът Телец и жената Козирог предпочитат стабилността в живота и във всичките и аспекти, включително, в любовния живот. Малките битки между тях, породени от незначителни причини няма да създадат дистанция в отношенията им, тъй като и двамата са готови да се посветят на нещо по-висше от индивидуалната нужда. Всяка важна емоционална реакция може да се изключи, когато мъжът Телец и жената Козирог са заедно начело на нещата.

Характерът на мъжа Телец е такав, че той се грижи много за своите земни притежания, като пари, кола и т.н. Това обаче не означава, че мъжът Телец не може или не е в състояние да се грижи за своите човешки взаимоотношения. Повечето от изправените пред трудности Телци, се проявяват по-скоро по отпуснат и пасивен начин. Телецът мъж предпочита твърдия и равен терена в живота.

Жената Козирог от другата страна има по-различен подход към живота. При нея определено няма място за трогателен избор или объркване по отношение на вземането на всички решения. За нея това е лесно и тя никога не се разкъсва между две решения или два избора. Жената Козирог има огромен фокус към целите си и не позволява нито един аспект от живота си да има отрицателен ефект върху другите. Телецът мъж и една жена Козирог в интерес на истината ще се допълват взаимно, тъй като имат някои сходства в природата си.

Мъжът Телец обаче е малко по-сълзливо сантиментален и от двата знака той има по-емоционална и по-мека страна на своята личност. Комуникацията е много важен аспект на всяка връзка, а при тях много пъти тя липсва. И двата знака си подхождат без съмнение, но и двете личности са изправени пред проблеми с това как да изразят своите емоции един към друг, а това може да доведе до проблеми в бъдеще. Мъжът Телец ще трябва да отстъпи в емоциите си малко, за да може жената Козирог да реализира своята гледна точка. Тази връзка има една добра съвместимост, която вещае едно дълго съвместно бъдеще.

Виж повече

Рейтинг

4.2
Общо 13 гласували
5 5
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари