Връзката между жена Телец и мъж Близнаци

жена Телец и мъж Близнаци

Връзката е по-лесна между Близнаци и Телец, и то особено ако жената е Телец. Винаги има силни чувства между тези два знака и когато те се срещнат, незабавно се свързват. Въпреки, че за да се запази връзката са нужни големите усилия и от двете страни.

Един мъж Близнаци притежава остър, изобретателен ум, който е в състояние да възприема всякакви интересни факти за хората. Интересите му варират надлъж и нашир и той може да прескача от едно нещо към друго и то само, за да се запази умствено стимулиран.

Във връзката си с жена Телец, той често може да се отегчи от стабилния и и последователен характер, макар че това не може да доведе до изневяра, това може да го доведе само до поглеждане в страни. Притежанието и подозренията, наистина са под кожата му.

Основното при жената Телец е последователността и тя винаги се появява, за да бъде търпелива и стабилна, но понякога тя може да бъде потисната и замислена, когато е обезсърчена или изпълнена с гняв. Тя е превъзходна в дома си, където тя създава един красив и чист свят, изпълнен с невероятни ястия и тестени изделия.

В една връзка с мъж Близнаци, тя зачита другаря си и очаква от него да направи същото с безгранична искреност. Тежката ѝ чувственост е най-съблазнителното ѝ качество, и ѝ служи като приятна изненада за мъжът Близнаци.

Два знака, които са съседи в зодиакалния календар, но не проявяват взаимен интерес и симпатия един към друг в реалния живот. Чертите на двата знака са много различни, което вероятно е причината за трудни отношения по между им.

Разбирателство във връзката

Да се каже, че мъжът Близнаци и жената Телец не са съвместими като двойка би било точно до някаква степен. Въпреки това, не трябва да се изключи, че двойката може да преодолее пречките, ако работи по проблемите си и да успее да просъществува.

Мъжът Близнаци и жената Телец може да не са най-добрата двойка, но има неща, които могат да ги задържат заедно. Лоялността на жената Телец към него ще привлече мъж Близнаци към нея. Също така, неговата интелигентност е много привлекателна за жената Телец.

Тя първоначално ще се почувства привлечена от флиртуващата му природа. Но в дългосрочен план, те ще имат неприятности, тъй като съществува противоречие в характерите им. Така, че ще е трудно те да имат дълготрайни и надеждни отношения.

Рейтинг

5 2
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Близнакът 2
Близнакът 2
13.01.2014 14:30
Аз като един весел Близнак добре си се посмях , обаче има един проблем - жените ги четат тези хороскопи и им вярват.Така че , ако може навсякъде да напишете , че Близнаците живеят в хармония с всички зодии, ще съм ви много благодарен !!! :D
14
3
Бистра
Бистра
11.01.2014 17:26
АЗ СЪМ ЖЕНА ТЕЛЕЦ ОМЪЖЕНА ЗА МЪЖ БЛИЗНАЦИ.Живеем много добре,рядко имаме скандали,побоища никога,изневерин сигурна съм че нямаме.Одавна ми беше любопитно да прочета нещо по темата и съм разочарована от неистините, които са написани.
9
0
Отзив 2
Отзив 2
22.08.2013 12:36
Глупости,точно на един мъж близнак жена телец му трябва, сигурна и стабилна,тя го вкарва в правилната посока и го сваля на земята. Жената телец понякога е малко скучна,но стабилна и постоянна едно много важно качество за успешно съжителство и успех. Близнака е весел и малко непостоянен , взаимно се допълват:)
13
0
БлизнаК
БлизнаК
15.08.2013 14:35
Аз пък, като един типичен Близнак, ще се постарая да не излагам моята зодия и ще направя всичко възможно опровергая последното изречение от статията Ви! :) Благодаря, че ме провокирахте! :)
2
0