ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Скорпион и мъж Водолей

Връзката между жена Скорпион и мъж Водолей

DesislavaDesislava
Новак
17797
Флирт

Връзката на Скорпион и Водолей може да бъде по-скоро бурна, на моменти, но въпреки това и много вълнуваща. И двамата се възхищават взаимно на силата на характера. Природата на Скорпионът е интензивна и много страстна. Докато Водолеят е сговорчив, открит и честен, но не умее да се покаже, като емоционален. Те трябва да са доста верни, внимателни и честни, за да имат дълготрайна връзка.

Мъжът Водолей живее живота си, по скоро като на сън. Той е много независим и стои зад всяко решение или обещание, което прави. Той не е човек, който може да скрие себе си или емоциите си, което го прави много предвидим, но не може лесно да се ангажира с нещо или някой, ако той не се интересува истински от него. Мъжът Водолей е малко мрачен, но като цяло е спокоен, щедър, любящ и пълен с добро настроение и качествен хумор. Той винаги е много щедър любовник към своята дама. Той е симпатичен на всички и дори може да контролира своите емоционални изблици.

Една жена Скорпион е напълно готова, истинска дама, със съблазнителен чар в своята персона. Тя е господар на душата си. Постоянството и страстта за любов в една жена Скорпион идва неумолимо. Тя е силно притежателна и доста подозрителна към всички. Тази жена осигурява много обич, така емоционално и физически, че да накара мъжа си да се чувства сигурен. Тя е чудесен любовник, но ревността при нея може да възникне внезапно.

Силното чувство ще възникне между тези два зодиакални знаци още на първата им среща. Хората наоколо ги смятат за идеална двойка. В някои отношения техния съюз може наистина да се нарече перфектен, защото те се допълват взаимно и това спомага за формирането на гъвкав, интегриран тандем. Дори и от разстояние, в различните сфери на професионалния живот, те се чувстват заедно много добре, опитвайки се да научат повече за другия и правейки усилия да подобрят неговия / нейния живот.

Зодия Водолей обича свободата, а дори и по някакъв начин счита, че жена му е като ограничение на свободата, но сега той трябва да зависи от жената, да прекарва времето си с нея, и да се грижи за нея. Зодия Скорпион не се отнася така към свобода. Тя трябва да се чувства близо до силен човек, който е готов да поеме отговорността за всички решения. Жената Скорпион ще бъде добър изпълнител на неговата воля и желания, тя ще проявява творчество и инициатива, но само в рамките и очертаните от тях граници. Една жена Скорпион се страхува от независимостта; тя смята, че хората, които се обичат помежду си, не трябва да бъдат далеч един от друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
510
410
34
22
11
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#180747
Коренно несъвместими знаци - мъка, мъкааа - абсолютно безсмислена и за двамата - не си губете времето с подобна глупост
1
10
иван
иван
09.02.2015 13:06
Аз съм влюбен в скорпион в момента такаче се надявам писаното да е вярно че може да имаме бъдеще
12
5
aleks
aleks
30.03.2014 00:57
Ако е вярно е хубаво.Не ни представят като антигонистични зодии.Един път се сблъсках със скорпион и двамата се наранихме.Надявам се следващият път с такава жена да не се случи.:)
2
7
S
S
05.07.2014 18:00
Може би не сте дали възможност да се случат хубавите неща :)
8
17
Браво!
Браво!
21.09.2013 09:40
По принцип не вярвам особено на статии и писания за зодии, но е изумително колко вярно е написаното горе !!
18
12