ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Скорпион и мъж Везни

Връзката между жена Скорпион и мъж Везни

DesislavaDesislava
Новак
17794
Връзката между жена Скорпион и мъж Везни

Силни емоции, преминават през сърцето на мъжа Везни и жената Скорпион. Тази връзка е такава, че и двете лица се възползват помежду си по някакъв начин и се задържат един до друг, защото знаят, че те са с правилните хора. Причината тази връзка да просъществува е, че мъжът Везни ще поеме инициативата към жената Скорпион и ще я поканя да излязат. Тя ще се обеди правото в намеренията му, дали е сериозен или не, и след това ще вземе решение. Въпреки, че жена Скорпион ще изглежда лесна в началото, нейният интензитет ще нарастне, когато тя знае, че отношенията стават сериозни.

Въпреки силните желания и емоции на жената Скорпион, тя може да разклати малко мъжът Везни, но той ще бъде сигурен в нея и това ще го върне на пистата в името на връзката им. Той може да бъде разстроен от жестоката природа, излъчваща се от неговата жена Скорпион, по всяко време, но той ще се научи да живее с това. Тя не може да скрие любезното си закачливо поведение, но няма да остане непримирима за дълго, защото мъжът Везни ще държи чара си далеч.

Естествено, когато връзката им се тласка от такава химия отвън, то е доста ясно, че тя ще направи това и вътре. Не се учудвайте, ако мъжът Везни и една жена Скорпион са заключени в една стая и не бързат да излязат от там. Те ще грабнат възможността да бъдат един с друг и да прекарват времето в интимна компания. Въпреки, че жена Скорпион ще се умори от мъжът Везни в леглото, той няма да се откаже, защото нейните искания за повече ще го предизвикат почти мигновено. Когато те осъзнават, че и двамата споделят една и съща страст за секс, нощите и дни ще се слеят безпроблемно за тях.

Една жена Скорпион ще направи всичко по силите си, за да поддържа връзката жива и вълнуваща. Нейният мъж Везни ще се радва на това, защото той също е социално същество и ще се радва да се присъедини към партньора си. Те могат да си организират вечери, барбекюта и забави.

Ябълката на раздора сред цялата веселба и химия ще са техните силни личностни черти, които ще ги държат далеч един от друг. Дали това са силните емоции на жената Скорпион или неконтролируемо флиртуващия характер на мъжът Везни, те се ще се убождат помежду си в някои отношения, които ще ги накарат да се сбогуват с един друг. Но ако те могат да преминат през тези странности, те могат да имат много щастливи моменти заедно. В крайна сметка, независимо дали те се уважават взаимно или не, те ще застават трудно един до друг, поради техните силни личности. Те просто ще трябва да работят върху начин да съжителстват мирно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
pepi
pepi
19.07.2013 17:58
тия статии не минават ли през редактори, преди да се публикуват?!?!?! Адски много грешки, не само правописни?!?!?
13
3