ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

DesislavaDesislava
Новак
17797
Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

Някои казват, че мъжът Дева и жената Скорпион правят перфектен съюз. Други са на мнение, че това е комбинация, която се заражда, за да унищожи най-доброто във всяка от страните.

Девата и Скорпиона са два от зодиакалните знаци, които имат значителна разлика в характеристиката си. Девата е непостоянен земя знак. Те следват това, което е прието за социално приемливо поведение. Те имат отлични маниери. Те са яростно практични и предимно бизнес ориентирани.

Скорпионът, от другата страна е фиксиран знак на вода. Скорпионите са доброжелателни, благотворителни и щедри. Те са в сътрудничество и привързани към приятелите и семейството си. Те са силно емоционални и яростно притежателни към техните близки. Но както се казва, противоположностите се привличат, такъв е случая с мъжът Дева и жената Скорпион. Различията им, в повечето случаи изглежда да се допълват взаимно, което прави пътуването по-напред, приятно, ако не и сравнително лесно.

Основната характеристика на Девата и Скорпиона е напълно съвместими. Те имат много общи основни личностни черти и се допълват взаимно и славно. Налице са значителни шансове за щастлив брак. Везните са интелигентни и резки, Скорпионите са силни, както заради това ще се допълват взаимно. Той ще гледат нагоре към нейната сила и резолюция и тя ще уважи опитите му за постигане на съвършенство. Те умело се заместват, когато другата половинка не успее и това води до хармонична картина. Тази връзка е най-вече въз основа на доверието, лоялността и разбирането.

Мъжът Дева е специален и лоялен човек, който цени своето семейство и приятели. Те търсят съвършенството и са много внимателни за точните подробности, една типична черта за Девата. Жената Скорпион е по-свободна и с по-богато въображение от мъжът Дева. Тя често е ревнива и страстна. Жената Скорпион в любовта е притежателна относно мъжа си и не желае да го споделя, типична черта на Скорпиона.

Една жена Скорпион може да се приема като тайната фантазия на всеки мъж Дева. Романтиката и интензивността на страстта е голяма, често с тенденция към излишък.

Сексът е силен акцент в тази връзка. Налице е висока степен на еротичното привличане на което Девата и Скорпиона се радват, но понякога, мъжът Дева не може да бъде в състояние да отговори на страстна страна на жената Скорпион. Чудото от тяхното правене на любов ще ги събере заедно. Докато връзката им е продуктивна, като постигането на целите или създаването на семейство, те ще имат добра основа за съвместимост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
59
410
34
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
женатаскорпион
женатаскорпион
05.01.2016 00:23
Мъжете Дева са ми много скучни и няма как да се получи!
1
14
Пепи
Пепи
03.01.2014 15:45
Абе няма по-яка връзка от Дева (мъж) и Скорпион Жена!!! направо тръпки да те побият колко добре може да им се получи.
19
2
Пепи - финално
Пепи - финално
03.01.2014 15:57
Не бе...Петранка и Пепи са живото доказателство колко забавна е връзката Скорпион и Дева....така че дерзайте!
4
0
Пепи!
Пепи!
03.01.2014 15:56
А пък Пепи не харесва Петранка...щом му дислайква коментарите!!!!
0
0
Пепи
Пепи
03.01.2014 15:51
Петранке...Петранке....къде си ти...къде съм аз....малко усещане и ууважение моля
0
2
Петранка
Петранка
03.01.2014 15:49
Ей, Пепи, много ги разбираш нещата
1
0
Криси
Криси
22.07.2013 15:29
Според мен е точно така с мъжа дева и жена скорпион,но връзката е много трудна за осъществяване...минаваме през много трудности...само времето ще покаже какво ще се случи...
7
0
Мона
Мона
17.01.2014 01:58
Понякога се бутаме един друг, друг път се реем с лекота, но все успяваме :)
5
0
Кети
Кети
12.06.2013 15:22
Двамата най-добри приятели в живота ми са мъже, зодия Дева. Нямам думи да изразя колко дълбоки са тези връзки, колко верни приятели са девите и че приятелствата с тях са за цял живот! Взаимно зачитане, доверие, разбиране и уважение - това е връзката между жената Скорпион и мъжа Дева. Просто перфектна!
20
5