Връзката между жена Рак и мъж Близнаци

Връзката между жена Рак и мъж Близнаци

Понякога се случва така, че в първите дни на ухажване, двойката изглежда толкова влюбена. Въпреки това времето си отминава и разногласията, и аргументите започват да изригват, като вулкан.

В повечето от случаите, отговорът се крие във факта, че лицата, принадлежат към два несъвместими астрологически знаци. Тъй като основното естество на тези хора е различно, има редки шансове връзката да работи и повече шансове за раздори и разногласия. Въпреки това тези възходи и падения, могат да бъдат избегнати, ако има разбиране и от двете страни.

Жената Рак е много женствена и чувствителна. Тя е много грижовна и лоялна. В същото време, тя е интелигентна и в повечето от случаите много приятелски индивидуална. Въпреки това, тя е много емоционална и изглежда твърде привързваща се.

И тъй като зодия Рак се символизира от рак, тези хора имат качества, които приличат на техния символ на зодиака. Защото например тази жена изглежда здрава и твърда на повърхността, но е много чувствителна и грижовна, дълбоко от вътре.

Мъжът Близнаци е приятел на всички, но той не принадлежи на никого. Той изглежда много откъснат, защото той обича своята свобода повече от всичко друго и мрази да бъде свързан. Близнаците мъже са интелигентни, остроумни, социални и приятелски настроени, но непостоянни.

Други негови черти са, че той е импулсивен, непоследователен и дори флиртуващ. Една от характерните черти на мъжете Близнаци е, че те имат двойствена природа, а дори и техните близки приятели и семейството не могат да го опишат напълно.

Връзката между жена Рак и мъж Близнаци

Противоположните природи на тези хора, ги обединяват по такъв начин, че те формират мигновна връзка и любов. Мъжът Близнаци е много привлекателен и чаровен и не е чудно, че много жени са привлечени от него. Въпреки това, той е привлечен към срамежливата и скромна жена Рак.

И двамата са остроумни и интелигентни хора и следователно, имат много за което да си говорят и да споделят. Жената Рак е очарована от енергичния и оптимистичен характер на мъжа Близнаци, а той също обича очарователната и природа. Въпреки това, разликите буквално изригват, защото тези хора очакват различни неща от своя партньор и живот.

За да работи тази връзка те трябва да се потрудят доста и усърдно. Жената Рак трябва да даде цялата свобода от която се нуждае мъжът Близнаци, и тя ще намери романтичен и грижовен партньор в него.

Рейтинг

5 4
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иван
Иван
06.10.2014 21:21
Ако се разделят могат ли пак да се саберат моля ви одговорете на вапроса ми много е спешно ????
14
0
Фло
Фло
02.06.2015 15:22
За съжаление при нас и второто събиране не доведе до нищо. Просто Близнаците са инертни и ги е страх да взимат решения и д апоемат отговорност. Винаги се чудят кое е правилното и си остават с чуденето
7
0
Anjelina
Anjelina
20.05.2015 17:50
Да!Тогава се събират завинаги!
2
4
Юлиян Радионов
Юлиян Радионов
28.09.2013 02:19
Вярно до последната дума..!
13
0