Какво издават пръстените

Какво издават пръстените

Пръстенът на ръката може да каже много за този, който го носи. Така например прекалено едрите пръстени и едрите камъни са характерни за хора, които искат да покажат, че са с нещо повече от всички останали. Това се отнася и за хора, които носят пръстен почти на всеки пръст на ръката си.

Жени, които предпочитат остри елементи върху пръстените си, искат на всяка цена да имат власт, а мъжът до тях задължително трябва да е силна и нетърпяща компромиси личност.

Жените, които предпочитат пръстени със завъртулки и много малки камъчета вместо един едър камък, са любителки на любовните авантюри.

Дамите, които носят пръстен върху показалеца си, искат да са доминиращата част в отношенията им с мъжете. Мъже, които носят пръстен на показалеца си, са диктатори, които не търпят чуждо мнение.

Какво издават пръстените

Безименният пръст символизира чувствителността, емоционалната сфера. Ако носите халката си върху безименния пръст, това издава, че за вас бракът е най-важното нещо на този свят.

Малкият пръстен на безименния пръст говори за неопределено отношение към партньора, за нежелание за обвързване. Прекалено едрият пръстен върху безименния пръст говори за бурни реакции в спалнята.

Жените, които носят съвсем семпли пръстени, без много детайли, са верни приятели, макар да са малко повърхностни в отношенията си с мъжете.

Мъжът, който носи пръстен с един камък, не много фрапиращ по големина, е наистина сериозен човек, когото трудно може някой да излъже.

Ако пръстенът е върху кутрето, това означава, че човекът, който го носи, иска да покаже истинската си същност. Тук голямо значение има формата на пръстена. Правоъгълната плочка или камък издава сериозно отношение към всичко, квадратната – педантизъм.

Сферичните детайли издават стремеж към хармония, а триъгълните – склонност към конфликти. Малките пръстени с тъмно сини и тъмно червени камъни издават стремеж към безопасност и нужда от защита.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати