Как да разберете, че ви е направена магия за любов

Как да разберете, че ви е направена магия за любов

Понякога се случва на човек да му направят магия за любов, за да го накарат да обикне някого, за когото почти не подозира, че има чувства и го възприема само като приятел или колега. Понякога такава магия може дори да развали най-здравото и любящо семейство.

Лесно можете да разберете дали някой ви е направил магия за любов, тъй като симптомите се разпознават лесно и трудно могат да бъдат сбъркани с нещо друго.

Човек, на когото е направена любовна магия, става изключително разсеян. Той много трудно може да се концентрира върху работата си, невъзможно му е да бъде съсредоточен дори по време на най-обикновен разговор.

Разсеяността и липсата на внимание при разговор с представител на другия пол също са признак на любовна магия. Друг верен признак е, че омагьосаният става агресивен и раздразнителен по отношение на всички, освен на човека, който му е направил магията за любов.

Как да разберете, че ви е направена магия за любов

Раздразнителността има вълнообразен характер – човек ту е спокоен, ту е раздразнен без причина.

Ако любовната магия е направена на някого, който има партньор или семейство, магията изостря разногласията в общуването. Човекът, на когото е направена любовната магия, постоянно търси поводи за скандал с половинката си. След скандала той чувства опустошеност, без да разбира причините за усещането си.

Един от ключовите признаци на любовната магия е намаляването на сексуалното влечение. Омагьосаният изпитва привличане единствено към човека, който го е омагьосал.

Ако са ви направили магия за любов, сънят ви ще е разбит. Няма да се наспивате, постоянно ще сънувате неприятни сънища и кошмари и ще се събуждате много пъти през нощта.

Един от признаците на това, че ви е направена любовна магия, са странните усещания в сърдечната област, особено ако не страдате от сърдечни заболявания.

Все пак имайте предвид, че дори да са налице няколко от признаците на любовната магия, може да не ви е правена такава, а да имате психологически проблеми в отношенията с половинката. Но ако всичко в семейството върви по мед и масло, трябва да сте нащрек по отношение на любовната магия.

Рейтинг

5 9
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
амбертрии
амбертрии
07.09.2013 15:06
аз имам всички симптоми,значи съм омагъосана...леле, мале..какво ще правя.
3
1
p@zo
p@zo
19.08.2013 12:34
На тея които вярват на простотиите от тая статия ще им кажа само да се осъзнаят. А на този който е писал тая глупост му пепоръчвам да вземе да си намери истинска работа.
5
7
к
к
31.07.2013 01:51
И дори да е така - какво от това ? Има ли любов без магия в нея? Нека бъде магия..самата любов ако я искаме голяма и истинска е най-чиста магия..така че ...
2
3
alivedevila
alivedevila
16.07.2013 20:23
Аз секс без да съм влюбена не мога да правя, не е същото. Не спя, защото бачкам доста. Раздразнителна съм, когато плановете ми се променят от външни фактори. Е... не съм омагьосана - човек съм...
Аман от простотии.
12
1
 za treti pyt
za treti pyt
07.07.2013 12:49
Накарайте някой посветен да ви изпрати рейки за ситуация..
0
0
la bonne fee
la bonne fee
07.07.2013 12:47
Накарайте някой посветен да ви изпрати
0
0