По любими книги и филми ще разгадаете характера му

Пикник

Ако отскоро излизате с нов мъж, лесно ще разпознаете повече подробности за характера му, ако го попитате кои са любимите му книги и филми. Те издават доста за мъжа и неговите плюсове и минуси.

Ако мъжът до вас харесва филми от типа на „Карибски пирати” и „Индиана Джоунс”, той е все още незрял, независимо на колко години е и какво е социалното му положение. Това е мъж, който с удоволствие ще се остави да го водите във всяко едно отношение. Не бива обаче да прекалявате с командването, тъй като от време на време този тип мъже имат нужда да се доказват пред самите себе си.

Ако любимият му филм е „Кръстникът”, както и други филми за мафията, трябва да сте нащрек с него, защото най-вероятно той е доста избухлив. Освен това със сигурност е ревнивец, който може да стигне до там, че да ви преследва или да наеме детектив, ако ви подозира в изневяра.

Любителят на „Междузвездни войни” е подходящ за вас, само ако искате да прекарате известно време в прегръдките му, но не и да живеете с него под един покрив. Това е мъж, който все още е дете, и ще предпочете в свободното си време да играе футбол с приятели или да се отдаде на компютърни игри, отколкото да ви се посвети изцяло.

Мъж, който харесва филма „Здрач”, е романтична натура, която е лесно да бъде манипулирана. До такава степен, че дори няма да ви е интересно да злоупотребявате с добрината му. Въпреки това в такъв мъж се крие нещо специално, и при предозиране на нахалство от ваша страна той може да се превърне в свиреп нападател.

Мъж, който харесва „Терминатор” и „Умирай трудно” е любител на честните взаимоотношения и е абсолютна глупост да започнете връзка с него, ако имате навика да изневерявате често. Той няма да прави сцени, когато разбере за изневярата ви, но отношенията ви ще спрат на секундата и няма да имате шанс за връщане.

Мъжки страсти

Мъж, който с удоволствие гледа анимационни филми, е добродушен и е идеален за съпруг. Той дори ще ви помага в домакинската работа, а в същото време ще се представя добре и в спалнята. Но понякога инатът му ще е като на малко дете.

Мъжете, които харесват исторически книги, са донякъде педантични, обичат в дома им да има ред, а също така и в отношенията им с жените. Те никога няма да си позволят авантюра, ако имат сериозна връзка.

„Тримата мускетари” е любима книга на мъжете, които са романтици. Те са галантни кавалери, но в кризисна ситуация не може да се разчита на тях.

Творчеството на Маркес е любимо на мъже, които винаги ще ви подкрепят в труден момент. Те са романтици в известен смисъл, но не го показват. Готови са с години да крият чувствата си, докато жената не реши да вземе инициативата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.04.2013 22:42
Егати глупаво написаната статия, пачата, която се мисли за психоложка е СЛАБА РАКИЯ!!!
0
0