ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Жените според деня на раждане

Жените според деня на раждане

Жените според деня на раждане

Родените в понеделник дами са любознателни, много гальовни и контактни. Не обичат да бъдат сами, предпочитат компанията на повече хора, освен това са много внимателни към онези, които обичат. Харесва им да бъдат обгрижвани и дори глезени. Готови са на компромиси, тогава когато си заслужава.

Ако сте жена, родена във вторник, то вие вероятно сте доста влюбчива и по принцип обичате любовта – във всички нейни измерения. Много приятна компания са дамите родени във вторник, обичат да се шегуват, по-голямата част от тях притежават сериозно чувство за хумор и дори самоирония. Харесват независимостта си, както и разнообразния живот – независимо колко са заети намират начин да се разнообразят. Търсят същото и във връзките си.

Жените, които са се родили в сряда носят много романтичен дух. Всеотдайни приятели и любовници, привърженици на трайните и дълги връзки и взаимоотношения. Обичат комфорта и за тях той не е някакъв лукс, а най-нормален начин на живот. Търсят красота във вътрешния свят на човека, не правят прибързани изводи за никого.

Дамите, които са родени в четвъртък предпочитат всичко да се случва сега – на момента. Нямат търпение да чакат, а ако ги накарате все пак да проявят търпения, интереса вече е загубен. Емоционални и доста искрени са, което понякога им носи негативи. Не може да ги сложите в някакви граници – това ги отблъсква сериозно от вас. Живеят живота си, както го разбират.

Жените според деня на раждане

Петък е денят на жените пълни с много мечти – мечтаят са всичко и в съзнанието си могат да достигнат много далеч. Дори за миг не им хрумва, че някоя от мечтите им е непостижима и нереална и това ги прави чудновати и прекрасни. На моменти са малко отнесени. Макар и толкова големи мечтателки, умеят да разсъждават и разчитат повече на разум, а не на сърце.

Ако жената, към която имате копнежи е родена в събота, няма да ви бъде лесно. Доста са своенравни и не говорят за чувства и любов постоянно. Не, че не обичат – напротив, обичат силно и страстно, но не говорят постоянно за това. Много са чаровни и бързо печелят симпатиите на околните.

Родените в неделя жени са абсолютно различни и непредвидими. Размишляват дълго по различни въпроси и дълго време можете да чакате отговор от тях. Умеят да отстъпват, но им се случва доста рядко. Определяни са като жени с властен характер, но всъщност просто знаят какво искат и го отстояват. Търпеливи и страстни са.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 9
3 6
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
em
em
10.06.2015 22:41
За петък е абсолютно точно поне при мен
1
5
Kris Popova
Kris Popova
11.04.2014 20:44
Според мен характеристиките за Сряда и Петък са разменени,защото Сряда е денят на Меркурий-мечтите и логиката,а Петък-на Венера-любовта и красотата! :)
4
4
siskaata
siskaata
15.01.2014 02:48
За четвъртък е 100 %
12
2
яна
яна
05.10.2013 00:03
За петък е абсолютно точно.
1
2
Мим
Мим
25.09.2013 10:17
За жените родени в петък, е в голяма степен вярно..
0
3
Simmi
Simmi
19.09.2013 21:19
Много е вярно за неделята.Такива сме.
3
0