ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Шопинг по двойки: Мисията невъзможна

Шопинг по двойки: Мисията невъзможна

Шопинг по двойки

Проучване сред стотици британски двойки показва, че двойките никак не обичат да пазаруват заедно. За половината от анкетираните британци пазаруването с партньора е толкова неприятно, че те мразят да извършват тази дейност.

Всяка една от всеки четири двойки завършва пазаруването с бурен скандал, а единия сърдитко дори напуска магазина светкавично.

Голяма част от двойките споделят, че имат редица спорове докато пазаруват. 45% от тях заявяват, че главния им спор е дали дадена вещ е необходима или не.

Пазаруване

Други пречки за хармоничното пазаруване са спорът колко пари да се похарчат, както и нерешителността на единия от партньорите. Една на всеки шест двойки признава, че връзката им е била на крачка от разпад по време на шопинг.

Но разбира се, както и другите проблеми, така и този има своето решение. В този случай изходът има един път. Това е онлайн пазаруването, което спестява освен време и много изхабени нерви.

Друга възможност за мирно пазаруване е предварителното проучване – преди двойката да се насочи към магазините да обсъди своите бъдещи покупки.

Когато обаче става въпрос за шопинг на дрехи и козметика, дамите трябва да бъдат сами, за да избегнат неудобните въпроси, най-вече около цената на дадения артикул.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати