ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Водолей и мъж Рак

Връзката между жена Водолей и мъж Рак

Връзка между Водолей и Рак

Постигането на здрава и хармонична връзка изисква сериозни усилия и от двете страни. Има и винаги ще има разни дрязги между влюбените, но не това е съществената част от отношенията на двама души. Такова нещо като твърде различни характери или несъвместимост може и да не съществува. Ако обичаш човека и той обича теб, няма невъзможни връзки. Истина е, че доста неща дават отражения на връзката между хората, а към тях със сигурност спадат и зодиакалните знаци.

Има разлика между отношенията на хората от различни знаци. При жена водолей и мъж рак нещата не са повече сложни, отколкото при всяка друга връзка, но каква е причината? По какво си приличат и как се различават двамата участници в една такава двойка?

Жената Водолей е трудна за разбиране – тя е толкова различна всеки път. Изненадата при нея е начин на живот, но това качество да изненадваш околните може да бъде и не толкова положително. Постоянна смяна на настроенията са характерни – избухлива и в следващ момент е любвеобилна.

И макар че на Водолея като цяло не му се приписват подобни качества, жената Водолей е страстна натура, обича и държи на своето, предпочита любимите хора да са добре пред собствения си комфорт. Трудно се общува с нея, ако ви позволи изобщо да я опознаете, но пък, ако истински ви допусне до себе си, да знаете, че за вас е готова на всичко.

Зодия Рак

Мъжът Рак е категорично спокойна и уравновесена личност, личност, която притежава завидни умения и то не в една област. Като цяло са наистина способни хора и много търпеливи, предпочитат ясните отношения, макар за подобно нещо понякога да плащат висока цена. Не обичат проблемите и често се опитват да ги игнорират, което не е добра идея – те съществуват и рано или късно трябва да погледнат право в тях.

Връзката между жена Водолей и мъж Рак е истинско предизвикателство. Имат своите лични и прекрасни моменти, любовта е тази, която ги връща винаги на едно и също място. От друга страна, и скандалите не са избягвани, макар че Ракът не ги предпочита.

Обикновено скандалите са бурни и то в лицето на жената Водолей – тя не спестява и изстрелва всичко, което ѝ тежи. През това време мъжът Рак внимателно я слуша, но мълчи. Не се заблуждавайте – ако той се ядоса и реши да се включи в монолога на жена си, то значи жената Водолей е прекрачила границата.

Зодия Водолей

Тя смята, че в момента, в който се е появила, всичко преди нея губи стойност – възможно е да се опита да отдели мъжа рак от приятелите и семейството му. Но тук не говорим за разделяне – тя иска да се чувства обичана и винаги на първо място в сърцето и ума на мъжа до себе си. Жената Водолей иска ясно да знае, че Ракът е сменил приоритетите си и тя за него е винаги първа.

В сексуално отношение си пасват, но тук е важно жената Водолей да бъде малко по-премерена. Заради често причудливите си идеи е възможно да не реагира на любовните послания на Рака съвсем адекватно. Трябва да бъде внимателна, за да не го нарани, когато е най-уязвим.

Ако е необходимо да се определи с няколко думи връзката между тези два знака, най-подходящо може би звучи различно семейство. Ракът обича семейството и уюта, а Водолеят (освен да мечтае) обича човека до него да е щастлив – може ли подобна връзка да не бъде успешна?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 7
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
vvvv
vvvv
12.08.2015 20:20
Да, мъжете раци са истерици. Уж спокойни в началото, но след време си показват рогата.
6
1
Ангел
Ангел
26.08.2015 18:15
Рогата като има кой да им ги сложи, стават истерици - нормално!
9
3
водолей
водолей
04.08.2014 14:52
Аз съм жена водолей,мъжа ми е рак.Горенаписаното като цяло е така,само с 1 нещо не съм съгласна.Нито си мълчи по време на скандал нито е уравновесен.Ние сме по-уравновесени от тях и правим повече компромиси.Да имаш връзка с мъж рак означава да загубиш личното си пространство,а за нас това е едно от най-важните неща.Това наистина изморява.На нас всичко ни минава много бързо,когато ни наранят,а при тях всичко се помни дълго и се напомня постоянно.
17
3
214
214
28.04.2014 16:46
Аз съм жена водолей, а съпругът ми е рак. Какво да Ви кажа - сложна връзка...изпепеляваща, едновременно бурна, страстна, пламенна и ... когато тя утихне ... следват различията. Понякога имам чувството, че сме от различни планети, аз говоря, а той чува ли ме? Не знам. Това е нашата връзка. Иначе няма такъв домошар като него. Когато се наложи следваме една идея, едно решение и тогава сме един отбор, но в ежедневието - по всички въпроси сме на различно мнение. Това е то вече 16 години :)
9
0
213
213
17.08.2013 20:26
Аз съм рак, навсякъде чета кофти неща за връзката на моята зодия с водолея. Досега не съм имал връзка с жена водолей, но имам доста приятели и познати водолеи, от които съм останал все с хубави впечатления - отзивчиви хора са. Не знам, с жените ще е 100 про различно :D , но като приятели са точни.
4
0