Връзката между жена Риби и мъж Лъв

Жена Риби и мъж Лъв

Зодия Риби са доста отстъпчиви, доверчиви и понякога дори наивни. В едни отношения тези качества не винаги са лоши, но когато насреща е мъж от зодия Лъв, жената Риби трябва да е малко по-внимателна.

Мъжете Лъв са доста властни и обичат нещата да се случват по техния начин, понякога могат да се нарекат и всезнайковци. И ако са решили, че нещо трябва да се случи по техния начин, то рано или късно, става така. Затова е добре жената Риби да не бъде толкова отстъпчива в една такава връзка или поне тази отстъпчивост да бъде повече привидна отколкото реална.

За да просъществува във времето такава връзка женската половинка трябва да бъде много търпелива и да поставя винаги любовта на първо място. Понякога ще иска да реагира съвсем друго, но за нейно добро е по-добре да се научи да отстъпва, когато не е толкова важно за нея. За мъжа Лъв победата е много важна и то почти винаги – това което казва и прави е най-доброто и той е убеден в своята правота.

Зодия Риби

Всяка жена има своите трикове да насочва половинката си без да го унизи или да му покаже, че е манипулиран. В случай точно на тези си качества трябва да разчита и жената Риби. Ако застанете пряко в спор с него – шансовете да успеете са минимални. Всъщност по-вероятно никога да не ви се признае успехът.

Зодия Лъв

И макар че са властни, мъжете Лъв обичат дълбоко – не винаги умеят да го покажат, но са истински обичливи и грижливи. Имат много богата душа, но показват само онази част на света, която ще накара останалите да са респектирани и да ги уважават, другото остава скрито. Могат да се грижат за семейство – знаят какво е отговорност и как да я понасят.

Като цяло отношенията между жена Риби и мъж Лъв са деликатни. Хлъзгавата Риба създава впечатление на подчинена на мъжа си жена, но в действителност никога не бива да вярвате на това. Може да направи компромиси в името на общото благо, но не и на собствения си комфорт.

По доста особен начин тази двойка много си отива и уж надхитрявайки се един друг могат да изградят много стабилно семейство. Очите и на двамата могат привидно да гледат в различни посоки, но вътре в себе си, щом са заедно, имат една цел. И двата знака обичат да се глезят и да бъдат глезени със скъпи подаръци, знаят какво е лукс и го търсят във всяко нещо.

Отстрани връзката им често изглежда само интерес, но това не притеснява нито Лъва, нито Рибите. Онова, което носят в себе си и любовта, която изпитват е само тяхна и те са убедени, че това е дълбоко лично преживяване и не се интересуват особено как изглеждат в чуждите очи. В секса си пасват, но Лъвът не бива да приема жената Риби за даденост, защото това може много сериозно да обърка плановете му.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 9
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати