ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Лъв и мъж Лъв

Връзката между жена Лъв и мъж Лъв

Връзката между жена Лъв и мъж Лъв

Връзката между двама души от зодия Лъв е истински сблъсък на характери. И двамата обичат и настояват да бъдат център на вниманието, да получават много комплименти, да казват как ще се случват нещата. Единственият начин е някой от тях да реши да отстъпи, но това е доста дълъг процес.

Нито един от двамата в двойката не би искал да се признае за победен – знаете, че за Лъва всичко е победа или загуба и той по природа знае и е свикнал да е от победителите. Такава връзка ще бъде интересна и бурна, дори на моменти забавна, но само за онези, които наблюдават отстрани.

Могат да бъдат щастливи ако успеят да се подчинят взаимно един на друг и смекчат поне малко властните си натури. Ако това се случи ще имат една сравнително спокойна връзка, което за Лъвове си е истинско постижение. Ще се карат, както всяка нормална двойка, за неща, които не харесват у другия, без да осъзнават, че и те самите са такива.

Връзката между жена Лъв и мъж Лъв

Ако се преклонят един към друг, може да бъдат щастливи – любовта определено ще ги движи напред, но не бива да позволяват егото и желанието за власт и победа да разваля връзката им. По отношение на флирт и изневяра, може да ги забележите да флиртуват с други, дори когато са някъде двамата. В това няма нищо обезпокоително – Лъвът трябва да покаже на себе си, че го може, а когато и двамата са такива – проблем всъщност липсва.

Само един Лъв може да разбере друг Лъв, че да флиртуваш не означава нищо, освен флирт. Това е техният начин да погалят самочувствието си, да се позабавляват и да си напомнят, че все още могат да впечатлят и друг (не, че някога са изпитвали съмнение).

Ако успеят да се влюбят един в друг, това може да създаде истински здрава връзка. Тя ще е изпълнена с много компромиси и трудности, но любовта ще е тази, която ще я движи напред. Хубавото при мъж и жена Лъв е, че и двамата ще бъдат много откровени и лоялни един с друг – знаете, че това е водещо в едни отношения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати