Съвместимост между жена Близнаци и мъж Рак

Съвместимост между зодиите

Жена Близнаци и мъж Рак - тази комбинация може да бъде опасна. Тук говорим за ненадминатата в областта на флирта жена Близнаци и крайно обичливият и обичащ спокойствието и уюта Рак.

Като цяло любов между тези два знака е съвсем възможна, но от първия момент до края на техните отношения, независимо колко време продължат, те ще спорят. Споровете могат да са за най-различни неща, включват се и битовизми, но всичко ще бъде подтиквано от ревността, която изпитва Ракът спрямо флиртуващата и обаятелна жена Близнаци.

Всъщност жената Близнаци може съвсем спокойно да има пълноценна и дълготрайна връзка, без това, че флиртува изобщо да означава нещо. За нея това е нещо като приятно изживяване, в което не влага толкова много страст и емоция, колкото си представяте – това е нейният начин да се забавлява.

Зодия Близнаци

Добре, но Ракът не мисли така. Той не може да преклони глава и да си каже, че това е просто игра, че тя не влага нищо в това. Все пак говорим за чувства, а много голяма част от хората, влагайки чувства, не могат да приемат, че другия се забавлява оглеждайки се и флиртувайки.

Иначе връзката им може да бъде наистина пълноценна – и двамата са силно обичащи и много отдадени, и за двамата любовта е дълго чакана. В сексуално отношение също ще се чувстват добре – и Ракът, и Близнаците носят в себе си много страст, така че едва ли в това отношение ще имат проблеми.

Зодия Рак

Проблем може да им бъде постоянното желание на мъжа Рак да привлича внимание и да получава цялата любов на света във всяка една минута. Той е такъв – обича много силно и обича да показва и да му показват.

Но жената Близнаци е малко по-волна и свободна, отколкото той си мисли – тя също може да е влюбена, но не намира за необходимо да го казва и показва постоянно.

Това постепенно ще създаде дразги в отношенията им, защото Ракът ще започне да се съмнява в силата на нейните чувства.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
донка
донка
06.04.2015 23:27
а как да проверя за жена стрелец и мъж лъв
3
0
Веси
Веси
14.07.2014 11:48
Вярно е
5
0
Севдалина
Севдалина
03.03.2014 22:12
И за нас е вярно..не мога да повярвам :!
0
0
stefaniq
stefaniq
28.01.2014 09:35
абсолютно вярно аз съм близнак а половинката ми е рак
3
0