ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

Съвместимост между зодиите

Жената Риби и мъжът Козирог се разбират добре. Козирогът ще изпитва нежност към романтичната си приятелка, която живее в света на фантазиите си.

Понякога обаче ще я възприема и като несериозна и незряла жена, която все не може да порасне. Жената, родена под знака на Рибите, ще се чувства защитена в ръцете на сериозния и надежден Козирог.

Но в това хармонично равновесие ще възникват някои несъществени проблеми. Мъжът Козирог, този силен и мъдър човек, не може да възприеме от приятелката си глупавия за него навик да фантазира и да живее извън реалността.

Ако той попадне под нейното влияние, може да направи големи грешки, като по този начин ще подложи на риск съвместния си живот с дамата Риби.

Зодия Козирог

Това няма да е умно, тъй като той е този, който движи живота и на двамата. Жената Риби е чувствителна и емоционална, тя има нужда от мъж, който да ѝ даде не само сигурност, но също така романтика и сантименталност. Но точно романтиката и сантименталността не са силната страна на мъжа Козирог.

Той, от своя страна, ще е разочарован от това, че и след като са заедно, тя си остава същата вятърничава и непостоянна, каквато е била и в началото на връзката им.

Дамата Риби има нужда от активност и живец, а Козирогът е свикнал с рутината и известната мрачност, към която е склонен. За да е хармонична връзката им, мъжът Козирог трябва да даде на дамата Риби достатъчно свобода, за да се чувства тя добре. Той трябва да се примири с любовта ѝ към мечтите и фантазиите.

За да е стабилна връзката им, жената Риби също трябва да направи поне един компромис и той е да постави домашното огнище на първо място.

За мъжа Козирог е много важно дамата до него да е добра домакиня и да се грижи за уюта в къщата - тогава той ще я обича с цялото си сърце. Но точно това е доста трудно за жената Риби.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 7
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
роси
роси
19.09.2013 20:10
о
4
16
Деси
Деси
25.01.2014 15:13
това е можеби най хубавата двойка в зодиака, мъжа козирог е супер дисциплиниран, а жената риба е много добра и чувственна.. Децата при такава двойка са много жизнени и идейни ....
28
2