ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Везни

Съвместимост между жена Риби и мъж Везни

Съвместимост между зодии

Жената Риби и мъжът Везни са добра двойка, но и двамата партньори ще усещат липса на реализъм и разумни решения. Това ще е спънка за създаването на стабилен съюз.

Съчетанието на два емоционални и сантиментални знака на зодиака е добро, но всеки от тях е сантиментален по свой начин и те често са на различни вълни. Когато единият следва пътя на разума, другият следва пътя на сърцето. Затова понякога им е трудно да намерят общ език.

Конфликтите в тази двойка ще са доста чести. Това е свързано с факта, че мъжът Везни е романтична натура, но проявява чувствата си, съобразявайки се с разума си. Жената Риби, от своя страна, е романтичка и мечтателка, действа само по интуиция. Затова им е трудно да се разберат, но ако много искат да са заедно, могат да постигнат дългогодишно разбирателство.

Мъжът Везни, който постоянно се колебае, често изпитва трудности при взимане на категорично решение. Неговият професионален и социален успех ще зависи изцяло от неговата любима – жената Риби, която ще го стимулира да покаже максимума от себе си.

Зодия Везни

Двойката ще има нужда от динамика и енергия. Сантименталността на двамата ще донесе само умора както на нежната, така и на силната половинка. Тази двойка ще е доста печална като цяло.

Романтичната нежност на Рибите в съчетание с изтънчените възгледи на мъжа Везни би трябвало да превърне отношенията им в истинско блаженство. Но жената Риби се изтощава от това, че мъжът Везни постоянно иска от нея да прави компромиси.

За съжаление често първоначалният възторг на мъжа Везни от жената Риби се сменя с напълно неразбиране на променливата и емоционална природа на това романтично създание.

Жената Риби, от своя страна, вдъхновена от интелекта на мъжа Везни, изведнъж ще охладнее към него, защото трудно ще понася неговото прекалено самочувствие, което ще проявява пред други хора, като я игнорира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
и
и
09.07.2014 19:10
Жена Риби?????? Бягайййййй
9
19
Нели
Нели
17.02.2015 19:55
Ей не говори така за Рибите!!!
11
1
м
м
19.10.2014 17:18
Толкова е вярно ...
8
7