Съвместимост между жена Риби и мъж Близнаци

Съвместимост на зодиите

Жената Риби и мъжът Близнаци могат да са двойка, но това ще е съюз с много противоречия. Партньорите трудно разбират един друг. Това се дължи на факта, че Близнаците живеят с разума, информацията и днешния ден, а Рибите - с емоциите, които са насочени към миналото или бъдещето.

В същото време те ще се разбират перфектно във физическо отношение. Рибите обаче искат сантиментална привързаност, затова мъжът Близнаци трябва да прояви повече топлина в отношението си и да покаже, че изпитва истински чувства към романтичната дама.

Жената Риби изпитва истинско удоволствие от общуването с мъжа Близнаци. Той кара сърцето на дамата Риби да бие с бясна скорост само като види, че той й звъни на телефона.

Но след като отмине първоначалната тръпка, мъжът Близнаци охладнява, тъй като се опасява от прекалената сантименталност, защото смята, че това е капан за женитба.

Зодия Близнаци

Въпреки това интуицията на Рибите е притегателна за мъжа Близнаци. Те се разбират чудесно, имат много общи теми за разговор, но дамата Риби ще се дразни от нежеланието на мъжа Близнаци да се заседява дълго на едно място.

Често техният съюз прилича на игра на котка и мишка. Рибите по природа не могат да не създават тайни места и да крият там своеобразни съкровища, а мъжът Близнаци не понася тайните на любимата си. За този мъж е предизвикателство да разкрие всяка тайна на мистериозната си партньорка.

В тази връзка потърпевша е жената Риби, тъй като мъжът Близнаци за нея е източник на разочарования и беди. Сърцето на дамата Риби ще бъде разбито от лекомисления мъж Близнаци. Жената Риби има нужда от подкрепа, а мисълта за обвързване направо подлудява мъжа Близнаци.

Мъжът Близнаци има нужда от това някой да му помага и съвместният живот с жената Риби ще се превърне в инквизиция и за двамата. Разплаканата нежна половинка постоянно ще обикаля около любимия си, който ще търси повод да избяга от дома уж за среща с приятели.

Рейтинг

5 2
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.12.2018 23:05
Абсолютно вярно! В този съюз жената риби страда ужасно. Мъжът близнаци е твърде повърхностен, лекомислен, трудно разбира чувствата на партньорката си и като че ли въобще не се интересува тя какво изпитва. Поради всичко това изглежда и дори мисля, че е доста коравосърдечен. Когато я нарани смята, че не е направил нищо кой знае какво и по никакъв начин не си взима бележка, за да не допуска друг път такова отношение, с което да я засегне. Освен това за мен близнаци е най-невярната зодия. Всичко твърде бързо им омръзва, включително жената и много скоро почват да търсят нещо странично. Несериозни са до мозъка на костите си. В секса са просто ужас - пълни егоисти и жената се чувства като опитно зайче, което трябва да задоволи любопитството им и болните им егоистични фантазии. Трагедия! Точно обратното на любовника скорпион, например. Най-ужасните любовници са близнаците, пълен провал!
Смятам, че рибите са твърде крехки и чувствителни, за да могат да издържат на разочарованията, които ще им сипят близнаците. В никакъв случай няма да се чувстват добре в един такъв съюз. Много повече радост, романтика, взаимност, секс и ЛЮБОВ ще получат, ако изберат представител на водна или земна зодия, вместо близнаци.
2
1
Някой си
Някой си
23.02.2015 02:03
Това са пълни глупости!!! Застреляйте се по-добре!!! Аз съм близнаци и обичам романтиката и съм влюбен в представителка на зодия риби... За жалост не знам дали и тя изпитва същото към мен... И хора запомнете, че зодиите не определят характера на човек. Чао, живи и здрави. :)
6
2
АННИ
АННИ
10.11.2014 22:51
Не знам какво ще ги направим тези мъже
1
0
АНИ
АНИ
10.11.2014 22:46
Точно така и в моя живот
0
0
Някоя
Някоя
02.10.2014 13:46
За съжаление, всичко написано е 100 % вярно, поне за мен. Аз съм риби, а мъжът с когото живея от 5 години е близнаци. Искаше ми се нещата да можеха да се подредят по-добре, но в крайна сметка както е написано по-горе- жената риби в тази връзка е потърпевша. Много страдание и сълзи!
7
0