ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Лъв

Съвместимост между жена Везни и мъж Лъв

Съвместимост на зодиите

Ако мъжът Лъв спира своята властност и се държи изключително джентълменски към една жена, то това ще е жената Везни. Те си подхождат много – и двамата обичат забавленията, понякога шумни партита, друг път спокойни вечери с вино и филм у дома. Когато са някъде на събиране, винаги привличат вниманието – тя с прекрасно подбрания си тоалет, а той с царската си осанка (да не забравяме, че говорим За Лъв).

Хубавото в такива отношения е, че взаимно си давате възможност да бъдете себе си. Не си позволявате да се обсебвате и да прекрачите границата. Това е интересно като се има предвид, че Лъвът по природа не познава границата и е наистина властен мъж. В крайна сметка любовта коренно може да промени хората, така че едва ли има какво да ни учуди. В сексуално отношение нещата малко не вървят – не, че няма страст или желание.

Зодия Лъв

Говорим затова, че жената Везни е всеотдайна, но обича ласките, а мъжът Лъв, макар в ежедневието да се е променил, тук си остава такъв какъвто е. Но това е само въпрос на време – ако се опознаете достатъчно добре, ще можете да си доставяте радост и удоволствие взаимно.

Жената Везни и мъжът Лъв спокойно могат да сключат брак. Обичта по между им е безкрайна и в същото време някак свободна. От това имат нужда и двата знака – свобода за себе си, индивидуалност и семейно огнище, където да са заедно. Това е нещото, което най-силно крепи връзката им.

Имат време да бъдат себе си, не е необходимо да стават други. И въпреки, че казахме, че Лъвът се е променил – не си правете грешни изводи.

Той стават такъв покрай жената Везни, без това да е опит от нейна страна за промяна. Фактът, че Лъвът обича да бъде център на внимание не представлява никакъв проблем за жената Везни. Ако той обича това да му се случва, то при нея е съвсем естествен процес, така че те си подхождат и в това отношение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
59
48
39
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Калина
Калина
13.01.2016 22:00
Съгласна съм със всичко написано, освен частта за секса...
6
0
Мария Ди
Мария Ди
04.01.2015 00:45
Това са пълни глупости!!!!!!!!!!!
2
8
paola
paola
23.04.2015 10:41
Mnogo e vqrno puk moga da kaja az :)
6
1