Съвместимост между жена Близнаци и мъж Близнаци

Съвместимост между зодиите

Близнаците са много любознателни натури, обичат интелектуалните загадки, имат чувство за хумор и определено понасят всякаква ирония или шеги по техен адрес. Имат собствени виждания за живота и си ги следват стриктно. Това се отнася с особена сила за мъжа Близнаци.

Не харесват обикновените неща, леснопостижимото, на тях им е нужно предизвикателство – това пък e по-характерно за жените Близнаци. Макар, че понякога изглеждат доста неорганизирани, дълбоко в себе си, те имат много ясен план и цел за постигане.

Мъжете и жените Близнаци са доста различни един от друг. Жените Близнаци много обичат флирта, дори за тях често се споменава, че обичат лекия живот. Едва ли можем да дадем такова определение – това са просто хора, които обичат забавлението и харесват да бъдат желани.

Мъжете Близнаци имат своя собствена представа за света и мястото им в него, предпочитат да мечтаят и да вършат лудории. Въпреки това обаче следват собствения си план стъпка по стъпка. В очите на другите могат да изглеждат безцелни, но те много бавно и стриктно са се отправили към целта- такава каквато те я искат и си я представят.

Зодия Близнаци

Подобен съюз между жена Близнаци и мъж Близнаци ще осигури и на двамата възможност да се замислят и да се научат да приемат различията на другия. Проблеми в отношенията могат да създават флиртовете и ревността. Но това не е нещо фатално – просто трябва да се научат да приемат другия.

Много енергична и забавна двойка – в най-доброя смисъл на думата. Те ще се забавляват постоянно, ще си приказват по цели нощи и ще се смеят за най-невероятни неща. Отстрани тази двойка ще прилича на влюбени тийнейджъри, които срещат това чувство за първи път.

Хубавото и при двамата Близнаци е, че не се интересуват как изглеждат нещата извън тях. Умеят да се отдават на момента и да привличат внимание със своята непринуденост. Начинът да направят тази връзка дълга и смислена е и двамата да приемат, че се обвързват и да се съобразяват един с друг.

Рейтинг

5 6
4 8
3 7
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати