Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

Съвместимост на зодиите

Връзка между жена Лъв и мъж Козирог би означавала постоянни конфликти. Да бъдат прави за всичко е от значение и за двамата. Жената Лъв притежава качества, които я поставят в очите на повечето мъже на пиедестал. Не така стоят нещата обаче в очите на Козирога.

Мъжът Козирог е от хората, които обичат да се изтъкват и така да правят впечатление за себе си. В такъв случай своенравната и до болка пряма Лъвица може да създаде дискомфорт в съзнанието на Козирога. Ако има връзка между тези два знака, то това означава, че ще има постоянни спорове и скандали в последствие дори за най-дребните неща.

Любовен хороскоп

Всъщност и двамата представители имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за налагане на мнение. Има начин тези двама представители да бъдат щастливи заедно, но времето, през което ще достигнат това състояние е дълго и мъчително.

Вариантите да започнат да се разбират са следните – като за начало мъжът Козирог трябва да разбере, че тази жена, която има срещу себе си, няма нищо общо с останалите жени от зодиака. Тя не би замълчала ако реши, че това, което чува, не й допада, само за да може мъжът до нея да се чувства мъжкар.

Интимност

А мъжът Козирог никога не би допуснал някой да му налага мнението си и да се опитва да му показва коя е правилната посока в живота. Ако тези двама инатливци успеят да се разберат и да направят компромиси, нещата ще потръгнат.

Но периода на съчетаване между двамата ще бъде доста дълъг – не всеки би издържал на подобно напрежение.

А разбирателството, ако бъде постигнато след време, съвсем не означава розов живот без скандали. Ако има връзка между жена Лъв и мъж Козирог, скандалите и конфликтите ще бъдат постоянни.

В сексуално отношение много добре се разбират – подхождат си, допълват се, чувстват се свободни един с друг.

Рейтинг

5 5
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
kristina
kristina
07.02.2014 07:43
хахахаха , все едно че слуша, за себе си...абсолутно същите неща ми се случват....
6
0