ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Скорпион и мъж Лъв

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Лъв

Съвместимост между зодии

Жена Скорпион и мъж Лъв - тази двойка е пълна с изненади – умеят да се разбират, да водят увлекателни разговори и изобщо са си много близки един на друг. Споделят си, харесват се, изслушват се и се интересуват живо какво ще каже другия по определен въпрос. Нещо, което и за двата зодиакални знака е трудно – да намерят човек, който да им бъде безкрайно интересен, с когото могат да споделят и да слушат с интерес всяка негова дума.

Ако сте запознати със значението на приятели с привилегии, то връзката между жената Скорпион и мъжът Лъв това е точно това, поне на пръв поглед. Те се разбират точно, както се разбират двама приятели и едновременно с това всичко необходимо в една връзка го има.

Жената Скорпион е очарована от остроумието на Лъва и от начина, по който той се опитва да блесне пред нея. Освен това за нея е нещо ново, че някой се опитва да й бъде покровител – тя не е от жените, които го позволяват. Но сега е различно – може би защото мъжът Лъв е един от малкото, който се е осмелил.

Зодия Скорпион

Лъвът пък не може да откъсне очи от умната и същевременно много чаровна дама Скорпион, която не само разбира понякога неразбираемите му (дори за самия него) шеги. Тази жена има някакъв живец, който кара Лъва да я желае още повече.

И тук не всичко е безоблачно – проблемите ще се появят в момента, в който и двамата осъзнаят, че грешат. Че всъщност мъжът Лъв не се опитва да блесне, за да впечатли дамата си, той просто обича да си блести. От друга страна е жената Скорпион, чиито живец се оказва видим за всички.

И илюзията изчезва, но ако до този момент са открили сходни неща по между си или такива, които въпреки разкритите истини продължават да предизвикват интерес, възможно е тази връзка да продължи. Връзките между тези два знака най-често свършват с раздяла, но винаги остава много топло чувство от срещата и за двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 9
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
яница
яница
14.06.2014 21:42
Аз как ли ще издържа...привърженик на зодия Скорпион-доста силно привличане
7
1
Anna
Anna
25.10.2013 18:06
завършва с "убийството" на лъва тия мъжлета са способни да изкарат скорпиона извън нерви с техните игри на нерви незнам аз съм скорпион и не издаржах..
31
3
Ку-ку
Ку-ку
21.09.2015 17:42
До болка познато, не знам как съм способна да го изтърпя, защото понякога прагът на търпимост на скорпионките е доста малък ..
8
0
Ири
Ири
06.02.2014 17:41
Права си трудно се сдържах да не го очистя накрая!!
24
1
ива
ива
12.06.2013 22:47
но не завършва с раздяла
18
3