ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Съвместимост на зодии

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им. Те и голямата им жажда за живот непременно ще ги накарат да кръстосат рога.

Спорът между толкова темпераментни знаци не може да бъде несериозен. Не сa отнесени от емоциите си, придържат се към прагматичният начин на живот. Съвместимостта им предопределя голям успех в отношенията им. Весели по природа, два козирога могат да изпълнят живота си с удоволствие. Остават лоялни и постоянни във връзката си.

Ако говорим за домакинство, то тази двойка знае как да си върши работата. Дори понякога трябва да се бори срещу присъщото за Козирога трудолюбие, и да си даде време за почивка. Преследвайки интересите си, много често изглеждат сурови и непреклонни. Като земен знак, са привлечени от материалните блага, показващи социалният им статус.

Не се страхуват да покажат плодовете от труда си. Участват в светските дейности и отговорности. Козирогът е кардинален знак. Консервативността им ги кара да търсят осезаеми резултати в прагматични неща. Важно за всеки един от тях, е да прави нещо забавно и глупаво от време на време.

Когато се срещнат за първи път, те виждат другия, като собственото си отражение в огледалото. Дори да усещат, че са намерили някой, който ги разбира, техните чувства ще останат скрити. Причината е, че са много предпазливи и искат всичко да е под техен контрол. Лесно изграждат приятелска връзка, заради фриволната си природа.

Зодия Козирог

Най-добрият аспект във връзката Козирог - Козирог е тяхната всеотдайност, както към личните, така и към споделените отговорности. За да бъде връзката им силна, трябва да намерят слабостите си, да се допълнят един с друг. Когато и двамата не са уязвими, Козирогът чувства, че неговата сила да защитава се губи. Това може да прекъсне връзката между тях.

Жената Козирог търси човекът, който може да бъде баща за децата й, който може да се грижи и да изкарва прехраната на семейството й. И двамата Козирози не вярват в любовта от пръв поглед. Споделят еднакви вярвания и морал, затова им е много лесно да се разбират.

Жената Козирог търси сигурност, която може да намери в мъжът Козирог. Той търси жена, като него, умна и ориентирана към семейството, което прави жената Козирог най-доброто съвпадение за него. И двамата защитават и обичат семействата си, когато създадат заедно свое, черпят любов и енергия от него.

Козирозите изразяват любовта си в тяхното сексуално единство. Привличането между мъж Козирог и жена Козирог може да се опише, като взривоопасно. В леглото си пасват много. Сексът между тях е като създаването на вълнуващ романс, динамичен и страстен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
58
47
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
иван георгиев
иван георгиев
14.10.2015 15:58
благодаря за съветите
0
0