ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Водолей и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Водолей и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Водолей и мъж Стрелец
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Отношенията между жена Водолей и мъж Стрелец могат да се определят като много вълнуващи. Тези двамата герои от зодиакалните знаци имат доста различни виждания за живота, но събрани заедно са успешна двойка.

Жената Водолей е напълно удовлетворена от приключенския дух на мъжа Стрелец. Тя има своите странни желания и фактът, че той никога не би й отказал я прави истински щастлива. Като цяло тази двойка не много по плановете, които се правят седмици предварително, с ясна представа кое кога ще се случи.

Но въпреки това в малкото случаи, когато и двамата сте решили, че нещо трябва да се случи на утрешния ден, в последната минута вашите планове ще вземат нова посока.

Хубавото е, че рязката промяна на нещата не ви притеснява, особено ако сте двамата. Друго, което много ви допълва, е чувството ви за хумор. Жената Водолей не приема, че на света има хора, които нямат чувство за хумор. От друга страна обаче, тя се е уверила, че голяма част от мъжете не притежават това толкова ценно за нея качество.

Съвместимост между жена Водолей и мъж Стрелец

Фактът че мъжът Стрелец има чувство за хумор и дори самоирония я прави безумно щастлива.

Допълването ще бъде и на интелектуално равнище – ще има много теми, които можете да обсъждате, за които и двамата се интересувате. Ако търсите философи в зодиакалните знаци – това са мъжът Стрелец и жената Водолей.

В сексуално отношение ще си давате това, което искате и двамата и ще се чувствате добре. Причината основно се крие в това, че си имате голямо доверие и бързо сте установили някои неписани правила.

Брак между жена Водолей и мъж Стрелец не е никак лоша идея – ще се обичате и уважавате, взаимно ще си помагате. Проблемите могат да дойдат, ако някой от вас предаде доверието на другия – и двамата представители на тези зодии не са готови да простят измяна и губят доверието си в другия безвъзвратно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest