Съвместимост между жена Дева и мъж Дева

Съвместимост между зодиите

Това е любов, която се е породила в течение на времето. Едва ли сте се влюбили от първия миг и сте си казали, че сте единствени. Може би първо сте били приятели или просто познати. Едно е сигурно – след доста време сте усетили какво се крие в очите на другия.

Имате много общи неща по между си, но не е ясно защо до днес никога не сте си обръщали внимание. Понякога живота си прави шеги с нас и явно този път жертвите сте вие. И двамата сте динамични и обичате промяната, следвате някакъв план, но сте склонни много бързо да завъртите посоката на движение. Ако се налага, можете да рискувате всичко, стига предварително добре да сте го обмислили.

От гледна точка на домашното огнище – тук също имате сходни възгледи. Във вашия съвместен дом всичко ще е чисто и подредено и вероятността да се сдърпате за битовизъм е нищожна.

Зодия Дева

Допълването по между ви дори на моменти е странно. Мъжът Дева ще ви дава всичко, от което се нуждаете, винаги ще бъде там за вас. Щом е влюбен значи ще ви обгрижва постоянно, ще ви гледа в очите и ще иска да бъдете най-щастливата жена на света.

От друга страна жената Дева няма да остави тези прекрасни качества, които притежава мъжът й, незабелязани. Тя по своя деликатен и нежен начин ще му покаже, че има всичко, за което е мечтала.

Много хармонична двойка и в секса. И двамата толкова много държат да се чувстват добре заедно, един с друг, че няма начин в секса да не си допаднат. Ако с времето при някои двойки сексът става скучен, то при двама представители на зодия Дева нещата са на другия полюс – всеки следващ път се чувствате по-добре от предишния.

И двамата обичате да опитвате нови неща, което допълнително ще носи наслада в отношенията ви. Скандалите могат да възникнат заради ситуации, в които виждате своите собствени минуси в човека отсреща. Научете се да ги приемате и да се опитвате заедно да ги променяте, защото все пак никой не е идеален.

Рейтинг

5 2
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати