ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

Планетата управляваща и на двата зодиакални знака е Меркурий. Това е основната причина, заради която Близнаци и Дева са двойка. Жената Близнаци е много приятна и успява да се потопи в съзнанието на всеки – с нея се разговаря лесно, има усещане за мярка и винаги знае как да предизвика човека отсреща.

За нея мъжът Дева съвсем не е затвореният човек, какъвто сам той претендира да изглежда. С много чар тя успява бързо и лесно да го подтикне да се отпусне и да говори с нея, така както говори само с приятелите си, които познава от години.

В тази връзка жената Близнаци е малко по-дейна. Причината е в това, че мъжът Дева е доста дръпнат и студен с непознати хора. В среда, която не познава, той се чувства застрашен и често е доста затворен и мнителен. Но веднъж успяла да го провокира, неговото внимание вече е привлечено. С жена от зодията Близнаци, мъжът Дева става по-различен.

Мъжът Дева има нужда да води интелектуални разговори, да чувства, че има полза от комуникацията. И жената Близнаци може да му го предложи. Тя е интересна и винаги добре информирана, което прави диалога с нея много приятен.

Ледовете, които има обикновено при първи срещи в техния случай ги няма и то само благодарение на флиртуващата Близнаци. Мъжът Дева не е много сигурен какво се случва – дали тя флиртува с него или си е такава по природа. И макар, че в друга ситуация това ще го отдръпне и обърка, в тази, той се чувства още по-привлечен от обаятелната Близнаци.

Връзка между жена Близнаци и мъж Дева би била успешна – като екип двамата са много подходящи, разбират се, допълват се, харесват се. В сексуално отношение са много различни, но с течение на времето ще успеете да си паснете и в това отношение.

Мъжът Дева обича всичко да е направено по най-добрия начин и това с пълна сила важи за секса. Можете да му доверите какви са вашите фантазии, защото той ще се погрижи те да се осъществят.

Проблемите в тази връзка могат да възникнат още в началото – трудност ще има до момента, когато напълно спечелите взаимното си доверие.

Рейтинг

5 9
4 6
3 9
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ани
Ани
14.01.2015 18:08
Доказателство е 32 годишната ни щастлива връзка!
10
0
асд
асд
05.01.2015 22:10
Има съвместимост !!! Обичайте се, бъдете себе си.
5
1
Хели
Хели
20.08.2014 21:33
Пълна глупост.
5
4
Ани
Ани
17.11.2014 17:18
Разбира се, че не е глупост. Била съм с мъже деви няколко пъти, а сега отново съм с един. Винаги наново чета тази статия и винаги нещата важат.
6
1
сели
сели
12.03.2014 00:31
Супер
6
0