Съвместимост между жена Скорпион и мъж Скорпион

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Скорпион

Скорпионът е определяна като най-инатливата зодия от всички участници в зодиака. Винаги със собствена позиция, която трябва да се чуе. Скорпионът трябва да изкаже мнението си. За себе си по-голямата част от Скорпионите смятат, че не грешат и всичко е въпрос на различните гледни точки. Но тяхната е винаги най-правилна. Определяни са като доста чепати и особено крайни във възгледите си.

Като цяло да определиш нрава на Скорпион си е невъзможна задача – каквото и да каже човек ще бъде недостатъчно, а представителите на зодията – ще кажат, че не е вярно. Идеални са за колеги и за приятели – винаги можеш да се разбереш с тях. Има основни правила при общуването с човек от зодия Скорпион – никога не го подценявайте и не го предавайте.

Ако двама представители на тази зодия имат връзка, това би било крайно интересно. Всъщност макар, че за околния свят изглежда странно, всъщност по между си те се допълват прекрасно. И двамата са до болка праволинейни. Мъжът Скорпион е добър в грижата си за семейството. Умее да обича и уважава. Тези качества не убягват и на женската половина от Скорпионите.

В личните си връзки и двамата обичат тръпката и играта – хубавото в тази връзка е, че играта е позната и за двамата и изненадите никога не са изключени. И макар, че приятелите и семействата и на двамата Скорпиони може би не одобряват тази връзка, за участниците в нея това не бива да има значение.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Скорпион

Имате истинско пълноценно приятелство, голяма страст в интимните отношения, честни взаимоотношения – какво да иска повече човек от една връзка? Има, разбира се, и няколко неща, които не са особено положителни. Няма отношения без скандали и тази двойка ще ги преживее.

Ако тук двамата се скарат за нещо и двамата отстояват, че са прави, това би означавало, че този скандал може да продължи доста дълго. Трудно се примиряват и това се дължи на прословутия им инат.

От друга страна са доста ревниви, като тук превес има мъжът - мъжете Скорпиони са болезнено ревниви. Но дами, внимавайте, защото това не значи, че не вижда никоя друга около вас. И двамата няма да могат да се примирят с изневяра.

Рейтинг

5 5
4 11
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Котенце
Котенце
07.12.2015 18:51
Вярно нас никой няма да ни разбере
4
0
pifka
pifka
01.04.2015 15:27
Vqrno
0
0
jena vlubena
jena vlubena
06.02.2015 10:38
vsi4ko e absolutno vqrno
2
0
Нейно величество Скорпи
Нейно величество Скорпи
28.03.2013 01:33
Ами такива сме си.Простосмъртните няма никога да ни разберат:)
36
0
Негово Величество Скорпион
Негово Величество Скорпион
18.04.2014 01:12
Хммммм прибери си малко жилото, че ще го откъсна! >:)
0
6
scorp
scorp
11.01.2014 13:27
:) вярно
4
0