Съвместимост между жена Телец и мъж Лъв

Съвместимост на зодиите

Телците и Лъвовете са зодии известни с любовта си към красивото и луксозното. И двамата представители на зодиака обичат във всичко да има и нещо красиво и по възможност да се забелязват от разстояние.

Дали заради голямото си желание или заради нещо друго, факт е, че и двамата успяват да бъдат център на внимание и да съберат погледите върху себе си. На пръв поглед за останалите изглежда, че мъжът Лъв е водещият в тези взаимоотношения. Но това съвсем не е така.

Всъщност в очите на хората около тях, това е една изключително сплотена двойка. Дори между тях да има някакви проблеми, обикновено те остават невидими за околните, което допълнително ги прави пример и център на внимание в обществото, в което живеят.

Зодия Телец

Проблеми между тях не липсват, но не са особено сериозни. Властният Лъв доста често се опитва да командва у дома, но няма как да се случи. Жената Телец е доста своенравна и не би позволила на никой да й казва какво трябва да прави.

Според жената Телец достатъчен жест е, че в очите на близките им хора той е този, чието мнение се слуша – не е нужно това да е наистина така. Мъжете Лъвове не бива да забравят, че срещу себе си имат жена, която ясно знае какво иска и ще им се наложи в тази връзка не да подчинят, а да бъдат подчинените.

Зодия Лъв

Всъщност между тези два знака има силна любов и разбирателство. Обикновено споровете им са много бурни, но приключват и нещата са пак по старому.

Един проблем, който може да се появи между двамата е ревността. Тук по-силно ревнуващата е дамата. Жената Телец има силно чувство за притежание и мисълта, че някой може да вземе това, което тя смята за свое никак не й е по вкуса.

За жената Телец всяко нещо, за което е проявила ревност е заслужило вниманието й и в нейните очи се е случило.

Доста време трябва да мине, за да могат двамата ясно да разберат, че са един за друг и безумните скандали за нечии поглед са безсмислени. Любовта по между им е силна. В сексуално отношение има много голяма страст по между им. Още по-голяма става, след бурен скандал.

Рейтинг

5 12
4 14
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.04.2018 03:04
NE moga
0
1
Лъв
Лъв
18.01.2016 17:51
Всеки си е различен... щом не се е получило просто този Лъв за който става на въпрос долу му влияят други фактори,защото от опит знам ,че Лъв влюби ли се ще даде всичко по всякакви начини за другия отсреща както аз в момента правя с Телец жена. Лично аз мразя да съм разочарование ка моли ако съм влюбен и да разочаровам човека до мен хах Never ;)
6
0
Телкиня
Телкиня
16.06.2015 00:23
Добре, че се разделих с един лъв, иначе...
4
8
telec
telec
29.07.2015 09:44
Smqtam, che jenite Telci trqbva mnogo da se pazqt da ne zalitnat i da ne se vliubiat v maj Lav, zashtoto moje da stane nekontroliruemo i da im donese zaguba na kontrol varhu stavashtoto, povedenieto si i sebe si, kraino protivopokazni na naturata i. Govorq ot opit i ne samo lichen...samo za liubovnik stava, no e trudno da ne se vliubish..
5
4