ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Телец и мъж Овен

Съвместимост между жена Телец и мъж Овен

Съвместимост на зодиите

За невинната душа на мъжа Овен единствено търсенето и намирането на любовта би донесло успокоение. От друга страна жените Телци знаят стойността на любовта и копнеят да я получат.

Когато тези два знака попаднат във връзка, обикновено Овенът ще желае да получи всичко на момента и да намери търсеното удовлетворение от любовта, докато Телец ще гледа нещата да се случват бавно и спокойно.

Препълнен с много творческа енергия, прекрасна усмивка и страстни идеи, мъжът Овен е изключително привличащ вниманието на социалните събирания, които посещава. Младежката аура и увереността в личността му дават предимството да засенчва останалите мъже, но в същото време нетърпеливият характер и безгрижното отношение могат да му донесат негативи.

Овенът не се намесва в интриги - той премисля два пъти нещо, преди да го изрече на глас, както в професионален, така и в личен план. В любовта към партньорката показва силни страсти, но ако не получи желаното от другата страна, могат да се появят ревност и дори маниакално поведение.

Зодия Овен

Елегантната жена Телец е препълнена с морална и емоционално смелост. Изявява се като фантастична домакиня. Тя има премъдро търпение и милостив маниер да се справя с хората. Но в същото време тя е достатъчно умна, за да говори по интелектуални теми и да преследва своята собствена кариера. Жената Телец обича с решимост и се придържа към връзката до края, с честност. Ако обаче нейните стъпки не съвпаднат с тези на Овена може да се стигне до грандиозни скандали.

Да бъде в емоционална връзка със спокойната жена Телец може да даде на мъжа Овен чувство на стабилност в живота. Освен това, тя се оглежда за истински мъж и с гордост ще се взира в него като главен във всички аспекти на живота, включително и интимните отношения.

Миролюбивата жена Телец ще търси хармония в заобикалящата я среда, но живота с нея от време на време може да изглежда монотонен. Трябва да се избягват ненужни смущения и шумове, тъй като това може да я направи безкрайно нервна и ще развали добрия вкус на връзка.

Зодия Телец

Жените телци обикновено търсят алфа мъжа, който същевременно да уважават техният интелект и женствена грация. При това положение Овенът е перфектният избор за тях. Той може да им осигури едновременно комфорт и страстна любов за цял живот.

Ще оценява таланта на жената до себе си и ще бъде на нейна страна във всички възходи и падения в живота й. Овенът винаги ще иска да сподели своето, но никога няма да се намесва в решенията на Телеца. Ще стои на страна, ще подкрепя морално и ще се наслаждава на позицията си на най-важния човек в живота му.

Упоритостта и сблъсъците на мнения от време на време могат да доведат до леки сътресения във връзката, но за да избегне неприятностите жената Телец ще се съгласява с желанията на мъжа Овен в името на добрия тон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 3
3 8
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати