ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Овен и мъж Овен

Съвместимост между жена Овен и мъж Овен

Съвместимост на зодии

Душата на Овен символизира изгрева на слънцето, пролетта и енергията. Любовта му по природа е доста егоцентрична. Когато двама души от този огнен знак са в контакт, резултатите могат да бъдат или много разрушителни, или да се окажат едни от най- страстните, които можем да си представим.

Мъжът Овен винаги е веселият в компанията, симпатягата, който се задоволява само когато държи най- желаната жена в ръцете си. Той винаги иска и трябва да спечели всичко, като търси управляваща позиция спрямо околните. С него е трудно да се върви в крак.

Жената Овен от друга страна е интелектуалка и на моменти е много рязка. Стои високо и мрази да бъде засенчвана. Това момиче е решено да предприема първите стъпки във всички аспекти от живота си, включително и в любовта.

Хороскоп за съвместимост

И двата пола, представени от тази зодия, са много честни в любовните си отношения. Но също така могат често да се превърнат в черни облаци. Привързаността е силна част от характера им, като често обичат да демонстрират любовта си.

С това си качество карат половинката си да ги обожава. И двамата могат да имат бързи и грандиозни увлечения, както и да преследват любовта.

Ако смелият мъж Овен е в интимна връзка със самоуверената жена Овен, то тогава тя, като по-мъдрата трябва да осъзнае, че ако иска тази връзка да се разглежда в дългосрочен план, тя трябва да го слуша, за да бъдат мирни отношенията.

Зодия Овен

Трябва да е много нежна и разбираща, като даде на мъжа пространство и независимост. В същото време мъжът Овен трябва да осъзнае, че най-добрият начин да изрази чувствата си е да позволява на жената до себе си да взима сама решения, както и че трябва да оценява интелигентността й.

Жената Овен има собствена дефиниция за всички аспекти на живота, които мъжът не трябва да се опитва да променя, ако иска да е с нея завинаги. Огънят, който гори и в двамата, ги подтиква към желание за незабавно удовлетворение и господство.

Друго нещо, което ще заема голямо пространство в тази връзка, ще е ревността, която ще пречи на двата Овена да имат пълно доверие един в друг. Но ако отворят сърцата си, най- вероятно ще успеят да покрият взаимните си очаквания.

В професионално отношение и двете страни няма да се отличават много, затова при подобен род връзки двойката е винаги стабилна финансово. Изграждането на кариера е много важно, а и двамата предпочитат да живеят комфортно, без ипотеки и неплатени сметки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Моника
Моника
26.06.2013 18:49
Охххх, имах една такава разрушителна връзка... Явно не съм се научила, но още вярвам в това, че всеки човек е различен. истината е, че когато двама овни от противоположен пол застанат един срещу друг винаги има химия (или поне е на крачка от нея). последствията винаги са МНОГО ШУМ от блъскане на рога:)

8
0
Георги
Георги
15.10.2016 14:03
Дам и аз имах една такава връзка и аз тогава нямах опит и се разруши. Имах и връзка със жена стрелец беше уникална 7 годишна връзка, но тя беше поредният урок за мен е важното е че се научих как да се държа накрая с жена и т.н. ама множеството грешки и от двете страни поставиха връзката ми на колена и свърши. (skype: mesotoo) ;)
0
0