ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Овен

Съвместимост между жена Риби и мъж Овен

Хороскоп за Съвместимост

Когато мъж Овен и жена Риби са в една връзка, тя обикновено е много спокойна, и гладка. Докато Рибата има безкористна вяра в партньора си и няма никакви изисквания към него, то Овена е винаги много щастлив да получи удоволствието от подобен тип връзка. При тях има баланс на огъня и водата, поддържан с доверие и плам.

Един Овен е много независим и мрази да му се дават съвети. Изключително активен е, и не обича какъвто и да е вид на монотонността в живота. Овенът осигурява сигурността и безопасността, от които деликатната Риба се нуждае. Чувството му на притежание, което изпитва към емоционалната дама му дава сигурност, но на моменти жестоките му думи я нараняват безкрайно много.

Зодия Риби

Жената Риби е много женствена и притежава всички добри качества на една дама. Тя никога не би опитала да доминира над мъжа си и го почита преди всичко. Има тенденция да се развива и дори да мисли в две крайни насоки.

Това затруднява нейната способност за вземане на решения и я характеризира като човек със слаба воля. Идеално съчетава чарът и замечтаната красота, които един мъж Овен търси в една жена. Доста е разхвърляна в работата си, но в личен план предпочита нещата да са в хармония.

Една жена Риби е изключително щедра и мила, и винаги би предложила помощ на тези, които се нуждаят от нея. Във връзката с мъжа Овен тя играе ролята на съвършения слушател. Винаги е красиво смирена, интересува се в пъти повече за неговите нужди и потребности, като умее бързо да ги удовлетворява.

Зодия Овен

Ако почуства, че нейната индивидуалност е угнетена от доминиращото его на мъжа Овен, пак ще го обича и няма да протестира шумно, а ще продължи да поддържа връзката с топлота, и спокойствие.

Когато е с жена Риби, мъжът Овен става сантиментален, благ, глуповато щедър и яростно лоялен в любовта си към нея. Той рядко е наясно със случайния си егоизъм, но жената Риби ще съумее да го отдръпне от него. Винаги ще разбира нуждите ѝ и ще ѝ дава опората, за която винаги е мечтала. Овена винаги ще е на разположение в моменти на нужда.

По отношение на личната си свобода обаче той е много взискателен. Тъй като жената Риби е склонна да има голямо доверие в мъжа до себе си, тези тривиални въпроси обикновено се решават гладко. По този начин Овенът осъзнава какъв човек има до себе си и му отдава уважението, което заслужава.

Топлината на огъня и гъвкавостта на водата са смесени с такава чистота в тази връзка, че дори майката природа се усмихва одобрително, и за двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 5
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Надя
Надя
07.04.2014 19:59
Правилно, с една единствена забележка - рибите нямат слаба воля! Това, че не вдигат врява за всяка дреболия не означава, че нямат собствено мнение. А това, че не налагат мнението си, не означава, че нямат воля :-) Относно жестоките думи на овена - няма такъв овен, който да не е поставян на мястото си заради неблагоразумието си да говори глупости пред лейди Риби :-)
40
2
Ива
Ива
22.08.2013 12:51
Много красиво казано.
15
1