ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Овен

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Овен

Любовен Хороскоп

Когато два противоположни знака като Овен и Стрелец се свържат помежду си, те го правят перфектно. Въпреки че Овена е наивен, а Стрелеца - по–скоро философ и двамата се радват на добри доводи при разгорещените си спорове, които обикновено засилват тяхното свързване. Понякога обаче това може да им създаде сериозни проблеми.

Младежката аура на мъжа Овен и увереността в личността му го карат да засенчва по-голямата част от хората около него. Той винаги е препълнен с нови идеи за начини да направи живота по-вълнуващ и оживен.

Много властен е и винаги иска да се направи нещо със собствения си път. Овенът може да бъде много критичен към другите хора и твърде прям, дори когато не е нужно. Голямото му его обаче няма да му позволи да се извини, дори когато знае, че не е бил справедлив.

Мъж Овен

Жената Стрелец е прекрасна дама и винаги казва истината. Но докато „истина” е любимата и дума, то тя мрази дипломацията. Ако се отнасят правилно с нея, съвместният живот би бил сладък като мед.

Тя никога не дава проявление на егото си. Има голямо уважение към мъжа Овен, заради смелостта и увереността му. Стрелеца винаги търси интелигентния човек в живота, който ще може да му даде необходимата защита и сигурност.

Един Овен във връзка с весела девойка Стрелец може да донесе благоприятни промени за самия него. Стрелеца има изключително нежен и благ начин да излекува всички рани, независимо дали физически или емоционални на Овена, които той получава от света заради детинското му отношение.

Жена Стрелец

Тази жена отчаяно се нуждае от романтика, защото само тя може да излекува инстинктивното и съмнение. Най-важното нещо, което един мъж Овен трябва осъзнае, че дамата до него е идеалист в любовта и че тя е по- важна за нея на моменти дори от самия живот. Жената Стрелец е доста независима и мрази да бъде командвана. Ако това стане, това може да доведе до доста драматични ситуации за Овена.

Мъжът Овен в тази връзка ще е надарен с всеотдайна романтичност. Въпреки това, той винаги ще иска да докаже мъжкото си превъзходство, независимост и лична свобода. Той винаги ще се грижи за благосъстоянието на Стрелеца, а ако някои я нарани по някакъв начин - той ще бъде първият, който ще дойде да я спаси.

Неговото чувство за хумор и инстинкт на защитник го правят идеален за нея, която се нуждае от сигурност на всички нива. Той я придружава във всичките и дейности, оценява всичките и таланти, стимулира индивидуалността и. Въпреки, че с тъпи коментари може да нарани невинното и сърце, мъжът Овен ще запази нейната цялост неопетнена.

Стрелецът и Овенът скоро осъзнават, че наистина са сродни души, с много общи неща помежду си. Качествата, показвани от мъжа Овен са точно тези, които жената Стрелец търси в партньора до себе си, а божествените грижи и лоялност от негова страна го затвърждават. Хармонията, която жената Стрелец пък носи, е като медно лекарство за буйната душа на Овена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
515
414
310
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милен
Милен
12.04.2014 15:39
Абсолютно съм съгласен,защото съм овен и имах приятелка стрелец!
22
1
Радо
Радо
01.06.2014 00:58
наскоро се появи едно момиче в живота ми която е зодия стрелец много добре се разбира ме никога не скучаем когато сме заедно но малко е сложно положението защото тя има приятел в момента с който е от три месеца обаче през повечето време е с мен...започвам да се влюбвам в нея и искам да я спечеля за мен и да я задържа за много дълго време защото е страхотно момиче!!! какво да направя дайте ми съвет хора...
4
0