ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Овен и мъж Риби

Съвместимост между жена Овен и мъж Риби

Любовна Връзка

Когато Овен и Риби започнат романтична връзка те докосват двете крайности. Докато любовта на Овена е незряла и егоистична, то тази на Рибата е много по- зряла, но и подчинена на собственото его.

Един мъж Риби е покорен в отношенията си. Избягва конфликтите и обича да помага, и служи на другите. Много е наблюдателен и разглежда всеки човек, и всяка една ситуация отблизо.

Мъжът Риба е мечтател, което му позволява да избере жената Овен за свой интимен партньор. Той и дава мира и сигурността. Но честото му губене в нереалистични мечти може да попречи на успехите му.

Зодия Риби

В контраст жената Овен е много агресивна и импулсивна, родена е да спечели, и никога не се страхува да приеме предизвикателството.

Тя е сантиментална, щедра, мила и изключително лоялна във връзките си. Когато е с мъж Риби, той и осигурява средата, в която да проличи женствената страна на характера и.

Когато жената Овен е половинката на мъжа Риби тя също като него сляпо вярва в мечтите му. Неговите качества са вълнуващи за нея и тя ги зачита с цялото си сърце.

Зодия Овен

Достатъчно силна е, за да му даде вяра да превърне мечтите си в реалност. Жената Овен винаги ще застане ревностно до мъжа си пред тези, които го съдят заради замечтания му характер. Но агресивният и характер, и резките коментари могат да наранят мъжа Риба и да го отдръпнат от нея завинаги.

Мъжът Риби е склонен да усмири страховете и да осигури емоционалната сигурност на жената Овен, от които тя се нуждае. Той често е в състояние да управлява огнения характер със своята нежност.

Дава реален израз на очарованието и романтиката в отношенията с жената до себе си, като я кара да се чувства удобно във връзката.

Прекалената мечтателност обаче, която често го отвежда далеч от фактите на живота, понякога могат да подразнят жената Овен до неизмерни степени.

Страхуващият се от болка и отхвърляне мъж Риби е перфектната половинка за пълната с вяра и енергия жена Овен. Милото им отношение един към друг ги прави перфектната двойка. Те могат да ходят с километри тихо в тишината и да се любуват на взаимното си щастие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
514
48
31
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Destiny
Destiny
29.11.2014 20:11
100 % вярно
3
0
Габи
Габи
11.10.2014 11:01
Напълно вярно!
4
0
Любов
Любов
11.04.2014 17:32
Много вярно
3
0
рия
рия
19.02.2014 22:09
вярно е всичко
4
2