ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Риби

Съвместимост между жена Везни и мъж Риби

Съвместимост между зодиите

Щастлива двойка биха били представителите на зодия Везни и зодия Риби. Взаимно се допълват и мъжът Риби е готов да угажда за всяко нещо на своята любима жена. Ако тя до момента не се е чувствала като принцеса, с този мъж определено ще го изпита.

Жената Везни има особено чувство на справедливост и отношенията й с мъж Риби биха били много точни, макар че той ще си я глези истински. Тя не би злоупотребявала с това му отношение, дори напротив. На моменти ще се чувства неудобно и ще се опитва да му връща жестовете по всякакъв начин.

Зодия Риби

Мъжът Риби и жената Везни имат нещо, по което много си приличат – и двамата са доста колебливи, но като двойка ще взимат решенията учудващо бързо. Мъжът Риби е също доста чувствителен и неговата половинка трябва да бъде внимателна да не го нарани с неволно казана дума. Когато са влюбени, Рибите са още по-раними.

Много разбирателство и любов има по между им – и двамата са сякаш в някаква приказка и се чувстват страхотно. Малко неща могат да ги възвърнат на земята. Летенето в облаците се дължи най-вече на факта, че заедно се чувстват повече от идеално. Едно от нещата, за които ще имат много спорове и караници и което определено може да ги приземи от розовите облаци е липсата на пари.

Зодия Везни

Тези материални неща не са особено важни и за двата знака, но са важни по принцип и може би това ще е основното звено на проблемите по между им. Много нежни и галантни са един към друг жената Везни и мъжът Риби. Тези прекрасни взаимоотношения ще бъдат пренасяни и в сексуалната сфера, което ще прави техните нощи също толкова вълнуващи, както дните им.

Всяко желание за другия ще бъде като закон, без да се минава границата на допустимото. Проблемът може да се появи, когато единият от двамата прецени, че романтиката, която е изпитал до момента му е достатъчна и сега има нужда от въздух.

Ако тази връзка се прекрати, това ще бъде особено болезнено и за двата зодиакални знака. Едва ли в бъдещето тези двамата биха могли да останат приятели. Всичко преживяно твърде често ще им напомня какво са имали и това основно би попречило на приятелските им взаимоотношения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 6
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Веси
Веси
04.09.2015 18:24
и според мен е вярно :)
1
0
Иван Колев
Иван Колев
29.10.2014 14:06
Не мога да повярвам-да всичко е точно така,ама всичко.Нали е така Миленке?Не се лъжа, налиии?.....
1
0
desislava
desislava
28.07.2013 22:27
точно така е много е вярно аз съм везни а моят приятел е риби и сме точно така всикчо е вярно :)
2
0
melgur
melgur
23.07.2013 02:32
дано да е както е написано тук , ,
1
0