ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Рак и мъж Рак

Съвместимост между жена Рак и мъж Рак

Зодия Рак

Взаимоотношенията между двама представителя на зодия Рак предвещават дълъг процес на опознаване и трайно обвързване. Това, което най-силно ги свързва са домът и семейството. И за двамата семейният уют е на първо място – преди работа, преди приятели, преди каквото и да било.

Разчитат много на близките си хора и са готови да направят всичко по силите си, за да бъдат доволни и щастливи те. Любовта и на двамата към семейството ще ги сплотява и ще им дава взаимна опора – те се разбират, а разбирателството в една връзка е сред най-ценните неща.

От друга страна и двамата приемат много близо приятелите си – тоест допускат ги близо до себе си. Това не е съвсем положително качество – тъй като по природа Ракът е доверчив, често се случва да нарече приятел някой, който не го е заслужил. След като го допусне близо до себе си, това му носи различни проблеми и заради вярата в приятелството, Ракът не забелязва, че вината е в това, че се е предоверил.

Това е пречка за връзката между двамата – взаимно ще смятат, че някой от обкръжението на другия го подвежда, но заради пословичната си дискретност няма да го изразят. Всеки малък проблем премълчан днес може да се превърна в истинска буря в утрешния ден.

Съвместимост между зодиите

Много добре си пасват и като усещане – разбират желанието на другия само по погледа. Това, което със сигурност ще им донесе много проблеми е желанието да заобикалят проблемите. И двамата не са особено директни, а това няма как да не води след себе си скандали особено в лични връзки. Ако си казват нещата по-често и директно ще имат дълбока и емоционална връзка.

В сексуално отношение не са особено активни, но и това което се случва в най-интимните им моменти им е достатъчно и те се чувстват удовлетворени и щастливи. И двамата представители на зодия Рак са много чувствителни, с дълбока душевност и на моменти са интровертни.

Мъжът Рак обикновено има усещане за романтика и може да изненадва половинката си. Хубаво е с тези си изненади да бъде по-умерен, за да не стресне своята избраница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ВВВ
ВВВ
04.12.2014 01:41
Ще се избием, но го обичам много, много, много ! Прекрасен мъж..
4
0
Никой...
Никой...
07.06.2014 17:17
Истински развълнуван съм от прочетеното, за мое непрестанно нещастие обаче все не случвам на жена рак, все попадам на доминантни и властни половинки, които изпиват целия ми живец. За да оцелея трябва да избягам от такава връзка.
6
0
The Moon
The Moon
17.06.2014 22:45
Аз също съм жена рак, но досега съм попадала само на интровертни мъже раци, които никога не поемат инициатива. В тази връзка, не съм сигурна доколкото успешен е този вид връзка, между два водни еднакви зодиакални знака.

Може и да има щастливи истории, като тази на Гергана, но това може би зависи от асцендента.
5
0
Гергана
Гергана
17.06.2014 19:48
Повярвай ми няма по-хубаво съжителство от това. Аз съм жена Рак и виждам перфектния партньор в очите на мъж Рак
9
3