ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Везни и мъж Стрелец

Съвместимост между зодиите

Брак между тези двама представители на зодиака би бил много успешен. Ако се срещнат твърде рано може и да не се получи. В ранна възраст мъжът Стрелец не е готов да сключва брак – в главата му има идеи за най-различни неща, но не и за сериозна връзка и поще повече брак.

Среща в подходящия момент обаче би означавало дълго съжителство. Има известна разлика в представителите на Везни и Стрелец, но има и особена привързаност, която не им дава възможност да се откажат от любовта си.

Жената Везни прави дълбоки анализи на всичко, което и се случва и това няма да бъде по-различно при връзката и с мъж от зодия Стрелец. Внимателна трябва да бъде, особено що се отнася до настъпването на по-сериозен етап във взаимоотношенията им.

Хороскоп за съвместимост

Стрелците действително са особени, когато стане дума за трайно обвързване като годеж или брак. Не мислете, че това не се върти и в неговата глава. Просто е хубаво да дадете възможност на мъжа Стрелец да реши кога да ви попита и как да го направи. Ще го стори, особено ако ви обича – трябва само да се почувства напълно готов и сигурен.

Проблемите, които могат да се породят по между им, основно са заради жената Везни и трудността, която изпитва Стрелецът, за да я разбере. Тя може да бъде самостоятелна и понякога дори да забравя, че до нея има мъж, който може да й бъде опора. Ако той не успее да я разбере или тя не се опита да се промени, нещата между тях няма да потръгнат.

Зодия Везни

Обикновено това са проблеми, които с течение на времето се решават, защото и двамата се опознават достатъчно. Съветът към жената Везни е да не бъде толкова пленена и фокусирана върху професионалното си развитие, защото през това време може да изгуби любовта си в лицето на Стрелеца.

От друга страна той трябва да проявява повече разбиране – може би ако се интересува повече за нейните занимания, няма да имат този проблем.

Подхождат си и в интелектуално отношение – дори се допълват много добре.

В сексуално отношение също си пасват много добре – всичко в другия ги предизвиква и им доставя наслада. В началото на връзката си дори не успяват да се контролират – иска им се да бъдат заедно постоянно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
YUnal
YUnal
06.04.2015 01:07
Ne vijdam zashto po gore napisanoto da ne vaji za vsichki dvoiki.Tova da ne haresvash niakogo samo zareadi zodiata mu e glupavo sashto tolkova kakto da si predubeden zaradi etnicheskiat mu proizhod.
2
2