Съвместимост между жена Козирог и мъж Стрелец

Хороскоп за съвместимост

Жената Козирог не обича да бъде поставена в стереотипи. Тя е изключително забавна, можеща и способна, но от друга страна не приема себе си като най-добрата.

Отдава се с цялото си същество на заниманията си – работа, семейство, мъж и очаква отсреща същото отношение. Колкото и да е заета в работата, никога не забравя любимите си хора и умее да им го показва.

Съвместимост между зодиите

Мъжът Стрелец до нея е малко странно понятие. Не, че нямат какво да ги събере, но комбинацията между двамата според звездите говори повече за много добро приятелство, отколкото за любовна връзка. Приятелството им е основано на пълното доверие, което има мъжът Стрелец в жената Козирог.

Тя умее да създава такова чувство в хората и то е съвсем реално и обяснимо – жената Козирог е много лесен и точен събеседник. При нея нещата са ясни и ако й доверите тайна едва ли ще я разтръби.

Доверието, което той изпитва към нея я кара да се чувства истински специална. Ако се получат някакви по-дълбоки отношения между тях, може би ще провървят. Всъщност съвсем нормално е, щом чувстваш някого толкова близък да му довериш и сърцето си.

Мъж Стрелец

Проблемът е, че на тази връзка ще й липсват емоциите. Ще имат истински силна връзка, ще си споделят всичко, но няма да имат онази страст, която е присъща за влюбените.

От друга страна обаче, те всъщност няма за какво да се скарат – по между си имат едно прекрасно приятелство, в любовта са спокойни, именно защото си вярват. Това, което имат съвсем лесно и бързо може да прерасне в брак.

Ако успеят да стигнат до там между мъжа Стрелец и жената Козирог ще цари истинско разбиране. Ще решават въпросите си заедно, ще възпитават децата си заедно – като цяло ще имат съвсем нормално семейство.

Изведнъж различията между двама души не се оказват фатални за тяхната съдба, защото освен доверието, нищо друго във връзката няма такова значение.

В сексуално отношение няма да бъдете в стихията си, но пък изпитвате такава истинска любов един към друг, че е възможно да не обърнете внимание на липсите на каквото и да било.

Рейтинг

5 5
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати