Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

Хороскоп за съвместимост

Скорпионът и Козирогът лесно се спогаждат един с друг. Козирогът таи много страхове, но и жадува за интимност, докато Скорпионът е вълнуващ и доста интригуващ. И за двете страни е приятно предизвикателство да се опознаят един друг.

Един мъж Козирог е много суверенна и ангажирана личност, в чието лице са вградени мъдростта и постоянството. Като цяло той води амбициозен живот и преследва всичките си амбиции яростно. Козирогът е човек, който пази всичко в себе си.

Той не говори много, но когато се наложи излива мъдрост с думите си. Близък е до семейството и приятелите си, които обожава. На моменти изглежда студен и самостоятелен, но това е просто една негова характеристика. Дълбоко в себе си е лоялен любовник.

Жена Скорпион, мъж Козирог

Жената Скорпион е много сдържана що се отнася до емоциите си. Тя е магнетична личност с магически привлекателна аура. Изключително независимо създание, тя притежава жажда за успех и просперитет.

Жената Скорпион чувства, че се нуждае от човек, който е по-силен, отколкото е тя, за да я направи щастлива. Любовникът и трябва да бъде подготвен да се справи с интензивния поглед от красивите й очи.

Мъжът Козирог и жената Скорпион се разбират дори повече, отколкото околните смятат. Тя вероятно го познава по-добре, отколкото той самият осъзнава. Козирогът може да изглежда студен и да е голям инат, но това е само повърхността. Жената Скорпион знае, че дълбоко има болка и че боли точно толкова, колкото всеки друг.

Хороскоп

Той трябва да бъде обичан. За да надвие неговата същност, тя трябва с упоритост да облекчи интензитета ѝ и да го накара да разтвори юмруците, с които пази и крие ранимата си душа. Хармонията и гладкостта в отношенията им ще се запазят само при постоянното успокоително влияние на жената Скорпион върху мъжа Козирог.

По същия начин, не е и толкова лесно да се получи сърцето на жената Скорпион, но блестящата усмивка на Козирога и искрящите му очи са склонни да го спечелват всеки път. Мъжът Козирог обича да е насаме със себе си, но ако действително е влюбен в жената Скорпион, трябва да прави компромиси в този аспект.

От друга страна е склонен да дава свобода на половинката си дотолкова, доколкото смята, че заслужава. Взаимната им упоритост може да доведе до сблъсъци, но като цяло те се нуждаят от тях, за да разберат стойността на връзката им и да осъзнаят колко много се нуждаят един от друг.

Когато вървят по пътя на величествената любов, жената Скорпион и мъжът Козирог осъзнават чудесата и магията на единството!

Рейтинг

5 3
4 5
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
жена скорпион
жена скорпион
15.08.2013 05:16
Вярно е. Живея 12 г. с козирог и всичко е 1 към 1.
13
2
Мимс
Мимс
13.08.2013 11:24
Според мен статията е много вярна.. Аз съм жена Скорпион и имам връзка с мъж Козирог и смятам, че написаното по-горе отговаря напълно на характерите и взаимотношенията ни.
15
1
cvetelina
cvetelina
12.06.2013 21:56
всичко тук е невярно.от началото до края.
4
12