Съвместимост между жена Везни и мъж Рак

Съвместимост на зодиите

Връзката между жена Везни и мъж Рак е повече от приятна. Мъжът Рак пуска шеги за всичко, умее да ви разсейва от всекидневните проблеми, притежава особено чувство за хумор, което жената Везни оценява и харесва.

От своя страна тя е разбираща и изслушваща, дава му възможност да сподели проблемите си и да намери решение. И двамата изпитвате особено чувство на очарование един от друг. Мъжът Рак е толкова прекрасен в своята обикновеност, а жената Везни е истински очарователна в постоянното си лутане добро – зло.

Успявате да се запознаете с вътрешния свят на другия и това ви помага между вас да изградите здрава връзка. Помагате си и дори не смятате това за нещо изключително, за вас тези отношения са най-нормалните на света.

Хороскоп за Съвместимост

Обичате да летите заедно в облаците, но можете и да се приземявате, отново заедно. Романтиката по между ви също е на челно място – жената Везни оценява жеста на мъжа Рак, който би дал всичко за жената, която истински обича.

Тези две зодии са вода и въздух – според прогнозите на астрологията, двамата не са особено подходящи един за друг. Имат много сходни интереси, умеят чудесно да се разбират, но като че ли има нещо, което в един момент ще ги отблъсне.

Обаче, ако се чувствате добре с този човек, е възможно това да не се случи, възможно е да сте онова златно изключение от правилото, което дава пример на всички, че няма абсолютна истина.

Зодия Везни

Всъщност мъжът Рак и жената Везни почти няма за какво да се скарат – и двамата обичат близките си и са готови на всичко за тях. Предпочитате взаимната си компания и се отдавате на прекрасни разговори.

Все пак безоблачното ви бъдеще не е изцяло такова – проблемите могат да дойдат, когато се налага да решите нещо значително за двамата.

Доста нерешителната Везна ще премисля по хиляди пъти един въпрос, а пък Ракът най-често ще изчаква само готовото решение. Възможно е да имате различно мислене и по отношение на секса.

При повечето двойки тези различия намират своето решение, но във вашата двойка ще бъде по-сложно и ще изисква повече време.

Рейтинг

5 5
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Сашо
Сашо
06.05.2015 08:20
Аз съм Рак и жена ми е везни и е чудесно не всичко е вярно
7
0
петя
петя
15.12.2014 21:54
от написаното,по горе нищо не е вярно,на против обратно то е ,,,,,
4
4
Георги
Георги
18.12.2014 02:19
а защо ?
2
2
Radi
Radi
30.11.2013 02:24
Много вярно,всичко казано тук е вярно !
12
5
Ivan
Ivan
26.09.2014 18:11
Аз съм рак, но се надявам да се получат нещата с Жената, Везни :)!!!
14
3