ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Лъв и мъж Дева

Съвместимост между жена Лъв и мъж Дева

Хороскоп

Подобна връзка между жена Лъв и мъж Дева според астрологията не е много продължителна. Дори по скоро се смята, че отношенията между Лъв и Дева са трудни за осъществяване – прекалено са различни двамата представители на зодиака. Но както добре всеки от нас се е уверил – невъзможното понякога се превръща във възможно.

Защо звездите казват, че връзката ви е невъзможна? Жената Лъв е коренно различна от мъжа Дева. Тя смята, че той не знае как да живее, тоест, че прекарва живота си по някакви правила вместо да изживее всичко. Тя е доста импулсивна, избухлива на моменти – като цяло при нея емоциите са на първа линия, не може да бъде смирена или пък скромна.

Зодия Лъв

Предпочита да изхарчи всичко, но да бъде щастлива от направеното, отколкото да събира пари и да се чувства неудовлетворена. От другата страна на една такава евентуална връзка е мъжът Дева.

Той е доста пестелив, умее да събира чувствата си и да не реагира веднага по даден въпрос дори нещо да го подразни. Всъщност той е много по-дипломатичен от жената Лъв, умее да лавира в различни ситуации и да се съобразява в каква обстановка се намира.

До тук нищо не говори, че тези двама представители могат да бъдат сплотена двойка. Тя е непоколебима, а той е готов на компромиси. Оказва се, че техните различия ще се прехвърлят и в най-интимния им свят.

Зодиак

В секса двамата отново няма да се разберат – причината е и в двамата или по-скоро в нито един от двамата. С други хора биха могли да се чувстват прекрасно, но по между им сякаш липсва онова усещане, което се обяснява най-точно с думата „химия”.

Те поотделно са добри партньори (за някой друг) но връзка по между им, като че ли е твърде сложна и странна. И все пак ако тези двамата представители на зодиака се забележат един друг, връзката им според астрологията ще бъде мимолетна и не особено запомняща се.

Все пак не казвайте „не” ако хлътнете по мъж Дева и сте жена Лъв и обратното, може пък при вас нещата да се получат и да докажете на астрологията, че не всичко е така, както е казано от звездите.

Рейтинг

5 7
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
някоя
някоя
20.09.2015 12:44
Пасвахме си перфектно, докато не разбрах,че всъщност е лъгал за всичко и само пари са му в главата :D Казват,че девите са по-дипломатични и не толкова чувствителни- напълно вярно.Гледат изгодата.Много трудно една типична представителка на зодия лъв, която усеща как живота кипи във вените ще си пасне с малодушните мъже деви, които искат сигурност и лесно си поставят граници.
2
7
Ивалина
Ивалина
20.01.2014 18:39
Няма нищо вярно! Приятеля ми е дева, а аз съм лъвица. Живеем заедно 2 години и се разбираме чудесно, обичаме се и си пасваме! Много поздрави на астрологията от нас ! :D
36
2
Анонимен
Анонимен
02.03.2018 00:30
И ние така само че вече 10 години и си имаме малка дъщеричка!!!
1
0
Десислава
Десислава
31.07.2014 11:13
И аз съм така!
14
0
sani
sani
29.06.2013 16:38
Статията е почти вярна...съпругът ми е дева, аз лъв и бракът ни наистина не е щастлив...мъжът ми е избухлив,властен и обича да контролира всички и всичко(а уж девите били кротки)....В момента живеем отделно- той е в България,а аз съм в САЩ с детето...И така ни е по по спокойно
5
4
Reni
Reni
03.06.2013 15:46
В голяма грешка сте! Абсолютно не е вярно това!
11
0