ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Риби

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Риби

Съвместимост на зодиите

Връзката между жена Стрелец и мъж Риби има всички шансове да се развие като благоприятна и дори да стане голямата любовна история и на двамата.

Въпреки голямата им съвместимост, тези два знака не могат да живеят без известни конфликти и напрежение във връзката си. За да не се достига до конфликтни ситуации, те двамата трябва да имат една обща глобална цел, към която да вървят заедно.

Това, което може да ги ядоса, е откриването на качества, които самите те притежават, в другия човек. Но отрицателните качества, които имат те, не им правят впечатление. В другия човек обаче ги озадачават.

Мъж Риби

Жената Стрелец трудно може да бъде привързана към своята кухня и печката. Въпреки това тя ще вземе юздите в свои ръце и ще поеме ръководната роля в семейството.

Тя е властна натура и има способността да взима правилни решения, които ще движат двойката в правилната посока за постигането на поставените цели.

Това ще е добре дошло за мъжа Риби, който не обича да поема отговорността за проблеми, които не е в състояние да реши самостоятелно.

Зодия Стрелец

Мъжът Риби и жената Стрелец са любители на пътешествията, но в различни измерения. Жената Стрелец обича дългите пътувания из различни градове и държави, където да научава нови неща, а мъжът Риби обича да пътува в света на фантазиите си.

Жената Стрелец ще се съобразява със странностите на половинката си и понякога дори ще влиза в унисон с неговите фантазии. Мъжът Риби пък няма да има нищо против стремежа на половинката си към нови впечатления.

Мъжът Риби, който е затворен по природа, се преобразява, когато е правилно ръководен. Тогава може да прояви сила на характера и дори да прояви агресия. Жената Стрелец с право се нарича учител за много мъже. Тя има мъдрост, която кара мъжете да й се възхищават.

Мъжът Риби, който е добър манипулатор, ще може с лекота да прокарва своите идеи пред жената Стрелец, като я кара да си мисли, че тя е техен инициатор.

За жената Стрелец е важно тя да взима решенията и мъжът Риби ще се възползва от тази нейна слабост, за да постига лесно целите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 6
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
АННИ
АННИ
04.01.2015 05:13
жена стрелец и мъж риба никога не биха могли да направят семейство,стрелец е силна и властна зодия,рибата не търпи по умни и интелигентни хора от тях самите!Секс да, приятели да, врагове да ,но до там.
5
3
Ms Yoni Levine
Ms Yoni Levine
16.10.2014 11:41
Аз съм Стрелец, а мъжа ми Адам Левин е риби. Заедно сме много щестливи. и сексави
7
1
А.Д.
А.Д.
28.09.2013 00:47
И аз съм жена Стрелец, и имах дългогодишна бурна връзка с мъж Риби. Мога да кажа, че той беше моята голяма любов. И до днес, макар и женена за друг, още ме боли че така се получиха нещата и се разделихме. Но след години опити от негова страна да изневерява, пиянски изпълнения и тормоз, накрая изневерих за да го нараня. Нараних сама себе си. Сега пък се питам като мъжът ми не пие, не бие и не изневерява, а пък няма смелостта да се застъпи пред семейството си за мен, и това убива брака ни, кое би било по-добре? Нали казват, че хората се променят? Аз промених моята Риба, но за друга!
18
0
тя
тя
06.08.2013 15:54
Аз съм жена стрелец и имах страхотни интимни изживявания с мъж риби, заредени с много силен магнетизъм, чувственост и страст.
12
0