Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

Съвместимост между зодии

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

В техния съюз жената Стрелец ще се грижи за оптимизма, ентусиазма и радостта на двамата, а мъжът Козирог ще се посвети на кариерата и финансовото благосъстояние на двойката.

Зодия Стрелец

Мъжът Козирог е стабилен и честолюбив, той ще даде грижи за жената Стрелец, но ще очаква от нея вярност и стабилност на отношенията.

Любовта на тези двама представители на зодиака е трудна, въпреки че е силна, защото единият е подвластен на Огъня, а другият – на Земята. Двамата имат абсолютно различен ритъм на живот.

Дълбокият песимизъм на Козирога ще бъде преодолян с помощта на оптимизма на жената Стрелец. Двамата партньори ще уважават личното пространство на другия и ще си имат огромно взаимно доверие.

Зодия Козирог

Жената Стрелец търси в мъжа емоционална сигурност, каквато Козирогът може да й даде. За някои жени Козирогът е прекалено студен и отдалечен от тях, но жената Стрелец ще оцени повече неговият такт, възпитание, стремежът му да бъде пръв.

Мъжът Козирог ще е очарован от жизнерадостната и честна жена Стрелец. За да просъществува дълго любовта им, те трябва да се научат да правят компромиси и да прощават бързо грешките на другия.

Жената Стрелец ще вдъхновява мъжа Козирог да прави различни подвизи и да се движи нагоре по кариерната стълбица. За съжаление обаче жената Стрелец може да се впусне в нови авантюри и тъй като е прекалено честна, ще си признае за това на Козирога още преди да е убедена, че авантюрата й прераства във връзка.

Ако Козирогът й прости, любовта им ще продължи, но ако жената Стрелец не се е борила дълго, за да бъде простена нейната изневяра, тя няма да уважава повече силната си половинка.

Ако само веднъж усети, че Козирогът е в състояние угажда на всяко нейно желание, колкото и глупаво да е то, и й прощава всяка изневяра, жената Стрелец ще си позволява волности, само и само за да го унижава. Това ще сложи край на връзката им.

Рейтинг

5 3
4 6
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мелиса
Мелиса
03.03.2016 10:42
Не съм виждала мъж козирог, който да не изневерява.
Правете си сами изводите ;)
4
9
Malkata
Malkata
27.04.2015 14:58
Vqrno e no ako sa razdeleni ve4e ima li shansa toi da se vurne zashtoto az se bora s meseci za tova ... a ne iskam da me pogledne mnogo sum go ranila no i mnogo stradah za da go vurna mnogo vreme oshte se bora no nqma rezoltat
1
1
Даная
Даная
06.03.2014 04:58
Да ама не ...изневеряващия е мъжа.Не е истина че винаги стрелците мамят!Когато обичаме не същестуват други за нас!Един козирог никога няма да прости изневяра!Теса са доста склонни да привличат женското внимание ............
34
4